Vergoedingen & prijzen

Bekijk hier de vergoedingen en prijzen van uw zorgverzekering.
Maak uw keuze rechts voor welk type behandeling u de vergoeding wilt bekijken.

Vergoeding Chiropractie

Result Care heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Chiropractie wordt vanuit het aanvullende pakket vergoed. Wanneer u chiropractie in uw aanvullende pakket heeft zitten, dan wordt de behandeling in alle gevallen (deels) vergoed. Dit gaat dan niet ten koste van uw eigen risisco van minimaal €385.

 

Hoeveel behandelingen krijgt u vergoed?

Neem zelf contact op met uw zorgverzekeraar om te controleren of vergoeding voor chiropractie ook in uw pakket zit. Weet u exact wel pakket u heeft? Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende pakketten bij de verschillende zorgverzekeraars.

Houd er rekening mee dat chiropractie te allen tijde bij ons aan de balie afgerekend dient te worden. U krijgt van ons een (digitale) factuur mee. Deze kunt u zelf naar uw zorgverzekeraar doorsturen, waarna u het geld in meeste gevallen binnen een week teruggestort krijgt op uw rekening.

Vergoeding Fysiotherapie

U bent in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor de declareerbaarheid van de fysiotherapie consulten. Het is verstandig regelmatig te controleren of u nog recht heeft op vergoeding.

 

Basisverzekering fysiotherapie?

Fysiotherapie wordt voor mensen ouder dan 18 jaar maar heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen verzekerden met een chronische aandoening krijgen vanaf de 20e behandeling de kosten vergoed. Heeft u een chronische aandoening? Dan kun u zich aanvullend verzekeren voor de vergoeding van de eerste 20 behandelingen. Als u geen chronische aandoening heeft, valt de dekking altijd onder de aanvullende verzekering. Wanneer u alleen een basisverzekering heeft en uw zorgverzekeraar vergoedt wel uw fysiotherapie, dan dient het consult aan de balie afgerekend te worden. U kunt het daarna zelf bij uw zorgverzekeraar declareren.

 

Aanvullende verzekering fysiotherapie

Fysiotherapie is een van de meest gekozen dekkingen in het aanvullend pakket van zorgverzekeringen. Wilt u zeker weten of fysiotherapie ook door uw verzekeraar vergoed wordt? Raadpleeg dan uw eigen verzekering, of neem contact met ons op.

 

Contracten tussen Result Care en zorgverzekeraars

Result Care heeft contracten met alle zorgverzekeraars, dus indien fysiotherapie binnen uw polis valt, dan wordt uw fysiotherapie-consult bij Result Care ook door uw zorgverzekeraar vergoed. U hoeft het consult dan ook niet aan de balie af te rekenen, Result Care verzorgt dit voor u.