Tarieven

Resultcare heeft afspraken met alle zorgverzekeraars

Geen eigen risico

De diensten fysiotherapie en chiropractie worden vergoed vanuit het aanvullende pakket. Hierdoor hoeft u geen eigen risico te betalen.

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw verzekering en pakket. Wij hebben alle verzekeringen voor u op een rijtje gezet voor kalenderjaar 2020.
Let op: dit zijn indicatieve prijzen. Wij adviseren u ten zeerste om de polissen zelf te checken bij de zorgverzekeraar.

Bekijk hier de vergoedingen per zorgverzekeraar 2021. 

Bekijk hier de voorwaarden van de vergoedingen per zorgverzekeraar 2021. 

Prijslijst: Result Care 2021 (prijswijzigingen onder voorbehoud)

CHIROPRACTIEStandaard chiropractie consulten
1ste Consult€ 99,50Indien intake gesprek met de fysiotherapeut rechtstreeks door de fysiotherapeut gedeclareerd kan worden bij uw zorgverzekeraar.
Vervolgconsult€ 59,50
1ste Consult€136,00Indien het intake gesprek met de fysiotherapeut niet rechtstreeks gedeclareerd kan worden bij uw zorgverzekeraar.
1ste Consult via interne doorverwijzing€ 99,50
CHIROPRACTIE Ron van der Veen
1ste Consult€ 127,00Indien intake gesprek met de fysiotherapeut rechtstreeks door de fysiotherapeut gedeclareerd kan worden bij uw zorgverzekeraar.
Vervolgconsult€ 87,00
1ste Consult€163,50Indien het intake gesprek met de fysiotherapeut niet rechtstreeks gedeclareerd kan worden bij uw zorgverzekeraar
1ste Consult via interne doorverwijzing€ 127,00
FYSIOTHERAPIE
1ste Consult€49,00Indien uw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt, zal de fysiotherapeut € 46,- rechtstreeks declareren.
Vervolgconsult€ 36,50Indien uw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt, zal de fysiotherapeut rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar.
Eigen bijdrage echoKosteloosEen echo is alleen mogelijk in combinatie met een consult fysiotherapie.
Eigen bijdrage shockwave€ 19,95Het shockwave apparaat is een focusshockwave-apparaat. Door hoge variabele kosten wordt er een kleine eigen bijdrage gevraagd. Shockwavetherapie is alleen mogelijk in combinatie met een consult fysiotherapie.
Toeslag huisbezoek€ 15,00Deze toeslag is een toevoeging op het 1e consult (€46,00) of een vervolgconsult fysiotherapie (€33,50).
Medical tapingEenmalig kosteloosAlleen mogelijk in combinatie met een consult fysiotherapie.
Hooikoortstaping€ 15,00Ook mogelijk zonder fysiotherapeutisch consult.