Stijve rug? Bewegen en handson behandelingen werken!  

Stijve rug? Bewegen en handson behandelingen werken!  

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Stijve rug? Bewegen en hands-on behandelingen werken!

Zit u de hele dag of voert u werk uit in dezelfde houding? Grote kans dat u dan last heeft van een stijve rug of andere rugklachten. Ook stress is een grote factor die veel stijfheid in de rug veroorzaakt. De spieren in uw rug die zorgen voor een stijve rug, moeten worden gemasseerd. Daarnaast is het belangrijk om in beweging te blijven. De fysiotherapeuten en chiropractors van Result Care kunnen uw rugklachten snel en effectief verhelpen.

Hoe ontstaat stijfheid in de rug?

Als u veel in dezelfde houding zit, zit u waarschijnlijk niet de hele dag netjes rechtop. Doordat u een andere houding aanneemt gedurende dag, moeten uw spieren dit als het ware compenseren. Hierdoor ontstaat er spanning op uw rugspieren en uiteindelijk heeft u een stijve rug.

Hoe ziet de behandeling bij een stijve rug eruit?

Een stijve rug heeft vaak een verkeerde houding als oorzaak. Er zijn ook andere factoren die een rol kunnen spelen in het hebben van een stijve rug. Result Care hanteert daarom niet één behandeling, maar stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Daarnaast kijken wij naar uw (medische) verleden en geven wij gehoor aan uw wensen.

U wordt gezien door een fysiotherapeut en een chiropractor die gecombineerde zorg leveren. Hierdoor bent u snel en blijvend van uw rugklachten af. De fysiotherapeut zal uw spieren masseren, eventueel uw rug tapen of spanning uit uw spieren halen door dry needling of cuppingtherapie. Daarnaast zorgt de chiropractor ervoor dat uw wervelkolom weer netjes recht staat, waardoor de spieren uw wervelkolom niet meer hoeven te corrigeren.
Tot slot geeft uw fysiotherapeut u bewegingsadvies mee, zodat uw houding verbetert en u zelf voor een pijnvrij resultaat kunt komen.

Mogelijkheden

Herkent u zich niet helemaal in deze klacht, maar wilt u wel kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Schrijf u dan in voor een gratis screening, bezoek onze praktijk en bekijk welke mogelijkheden we voor u kunnen bieden.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Chronische rugpijn

Een integrale aanpak met veel aandacht is nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Zowel op het gebied van behandeling van klachten als sporten gaan wij net een stapje verder dan u gewend bent. Daardoor zult u zich zeer op uw plek voelen

Ron van der Veen, Result Care

Ervaringen van cliënten

Onze werkwijze in 1 minuut