Snel van stijfheid in uw nek af door fysiotherapie en chiropractie  

Snel van stijfheid in uw nek af door fysiotherapie en chiropractie  

Rugpijn hoog in de rug pijn Nekpijn pijn in de nek

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Snel van stijfheid in uw nek af door fysiotherapie en chiropractie

Steeds weer pijn bij het bewegen van uw nek? Een stijve nek kan de oorzaak zijn. In uw nek lopen veel spieren. Als deze spieren stijf zijn, is het draaien met uw hoofd pijnlijk. Waarschijnlijk belemmert het u in uw dagelijkse bezigheden en dat is erg vervelend. Wilt u snel van uw stijve nek af? Dan biedt een behandeling bij Result Care de oplossing voor u.

Hoe wij de stijfheid in uw nek snel en effectief verminderen

Stijfheid in uw nek wordt vaak veroorzaakt door stijve spieren. Aangezien er enorm veel spieren in uw nek lopen, ervaart u veel pijn. Door een fysiotherapeut de spieren in uw nek los te laten masseren, wordt de pijn snel verminderd. Hij zal ook met u doornemen welke oefeningen u kunt doen om uw spieren weer flexibeler te maken.

Omdat uw spieren in verbinding staan met uw nekwervels, kan het goed zijn dat uw spierstijfheid ook daar een oorzaak heeft. Daarom adviseren wij om ook eens langs te gaan bij de chiropractor. Hierdoor wordt de kern van uw probleem aangepakt en verholpen.

Onze chiropractors en fysiotherapeuten bekijken alle facetten in uw lichaam die kunnen leiden naar stijfheid in uw nek. Door de oorzaak van uw pijn te behandelen, wordt uw pijn snel en effectief verminderd.

Wij maken een behandelplan in overleg met u

Ieder mens is anders en iedere klacht is anders. Daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk behandelplan op. Voorafgaand aan een uitgebreid lichamelijk onderzoek, vragen we u een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Deze wordt in de intake met u besproken. U wordt hierin gevraagd naar uw medische geschiedenis en uw wensen. Uw therapeut zal altijd de beste behandelmethode met u bespreken, maar als u hier bezwaar tegen heeft, is deze altijd aan te passen naar uw voorkeuren.

Onze cliënten ervaren een snelle en effectieve pijnverlichting door de combinatiebehandeling van fysiotherapeuten en chiropractors. De uitgebreide persoonlijke aandacht zorgt voor een prettig en veilig gevoel in onze praktijk. Weet u niet zeker of wij u ook kunnen helpen? Boek dan een gratis screening en bespreek het met één van onze chiropractors. Zij voeren een onderzoek uit en vertellen u precies wat ze voor u kunnen betekenen in dit gratis consult.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Nekpijn

Wij bekijken niet alleen uw nek, maar uw hele lichaam. Zo wordt uw klacht bij de oorzaak aangepakt en verholpen. Wij helpen u graag van uw nekpijn af.

Tom Mechels, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut