Spanningshoofdpijn? Result Care helpt u er snel van af! 

Spanningshoofdpijn? Result Care helpt u er snel van af! 

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Spanningshoofdpijn? Result Care helpt u er snel van af!

Heeft u veel stress op het werk of in uw privéleven en loopt u soms dagenlang met hoofdpijn rond? Wellicht dat uw dan last heeft van spanningshoofdpijn. De fysiotherapeuten en chiropractors van Result Care boeken snel pijnverlichting bij spanningshoofdpijn.

Spanningshoofdpijn geeft een drukkend en knellend gevoel in en rondom uw hoofd. Vaak ervaart u ook pijn in uw nek en schouders. Een periode van stressverlichting kan helpen om uw hoofdpijn te verminderen. Keren de klachten steeds vaker en sneller terug? Boek dan een gratis screening om te kijken wat onze behandelaars voor u kunnen betekenen.

De behandeling van spanningshoofdpijn bij Result Care

Spanningshoofdpijn heeft vaak te maken met veel spanningen en stress in uw dagelijks leven. Deze kunnen wij niet wegnemen. Wel kunnen we adviseren wat u kunt doen om de spanning in uw nekspieren te verminderen, waardoor u minder hoofdpijn heeft. Daarnaast moet de spanning die nu aanwezig is in uw nek, rug en hoofd worden weggenomen. Dit kan door fysiotherapie en chiropractie.

Uw eerste consult

In het eerste consult wordt u uitgebreid gezien door één van onze fysiotherapeuten en chiropractors. Deze afspraak neemt ongeveer een uur van uw tijd in beslag. De fysiotherapeut en chiropractor zullen uw hele lichaam nakijken. U wordt direct behandeld en krijgt een persoonlijk behandeladvies. Dit behandeladvies wordt naar aanleiding van het uitgebreide lichamelijke onderzoek en uw persoonlijke voorkeuren opgesteld.

Gratis screening

Wij willen voor iedereen het beste resultaat boeken. In veel gevallen betekent dat dat u na een aantal behandelingen klachtenvrij bent. In andere gevallen kunnen we de klachten aanzienlijk verminderen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Boek dan een gratis screening. Hierin kijkt een chiropractor wat hij, in samenwerking met de fysiotherapeut, voor u kan betekenen.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Hoofdpijn

Hoofdpijn heeft vaak te maken met spierspanning vanuit uw nek. Door verschillende massagetechnieken helpen wij die spanning te verminderen en heeft u snel minder pijn.

Ellen Dammers, Result Care

Ervaringen van cliënten

Onze werkwijze in 1 minuut