Slijmbeursontsteking? Specialisten van Result Care behandelen u effectief en snel! 

Slijmbeursontsteking? Specialisten van Result Care behandelen u effectief en snel! 

Schouderpijn pijn in de schouder

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Slijmbeursontsteking? Specialisten van Result Care behandelen u effectief en snel!

Heeft u pijn in één van uw gewrichten? Voelt u bij elke beweging een onaangename pijn? Dan heeft u wellicht een slijmbeursontsteking. In al uw gewrichten zitten slijmbeurzen. Deze beschermen uw spieren tegen het bewegen tegen uw bot en uw huid. Uw slijmbeurzen staan dus in verbinding met uw spieren, bot en huid. Het is dus makkelijk voor te stellen dat de ontsteking van zo’n slijmbeurs enorm veel pijn geeft!

Een slijmbeursontsteking komt vaak voor in:

  • heup
  • knie
  • elleboog
  • schouder
  • hiel

De behandeling van Result Care bij slijmbeursontsteking

Als u een slijmbeursontsteking hebt, is het belangrijk om goed te blijven bewegen. Met de fysiotherapeut bekijkt u welke oefeningen u het beste kunt doen. Daarnaast zal de fysiotherapeut bekijken wat de oorzaak van uw slijmbeursontsteking is. Pas als de oorzaak van uw klacht wordt aangepakt, is het mogelijk om de pijn echt te verhelpen. Daarnaast zal een slijmbeursontsteking minder snel of nooit terugkeren omdat de oorzaak van uw klacht is weggenomen.

Verschillende behandelmethoden

Er zijn verschillende behandelmethoden voor het behandelen van een slijmbeursontsteking. Bij Result Care werken fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in behandeltechnieken als shockwavetherapie, dry needling en medical taping. Daarnaast houden wij van een handson aanpak. Hierbij wordt de pijnlijke plek gemasseerd en zal de pijn snel afnemen. Ook zal de fysiotherapeut met u bekijken welke oefeningen u kunt doen. Wist u dat u gratis gebruik kunt maken van onze sportzaal tot twee weken na uw laatste behandeling? Zo kunt u direct na uw behandelingen uw oefeningen doen.

Fysiotherapie in combinatie met chiropractie

Soms werkt fysiotherapie alleen niet voldoende. Als uw fysiotherapeut ziet dat u onvoldoende vooruitgang boekt of dat de oorzaak van uw slijmbeursontsteking ergens anders ligt, dan kan hij u aanraden om één van de chiropractors van Result Care te bezoeken. De chiropractor zorgt ervoor dat uw zenuwen weer vrij baan hebben en geen ontstekingen en pijn kunnen veroorzaken.

Onze cliënten ervaren deze combinatiebehandeling als zeer positief. Er worden snel resultaten geboekt en velen zijn zelfs pijnvrij! We begrijpen dat u eerst wilt kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Boek daarom een gratis screening, kom langs en hoor wat wij voor u kunnen doen.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Kim Reijnen

Onze specialist over Shockwave

Ik kan nu mensen helpen met verkalking in hun spieren zonder dat zij geopereerd hoeven te worden. Dat geeft mij en de cliënt een goed gevoel!

Kim Rijnen, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut