Revalidatie

Onder begeleiding van fysiotherapeuten

Revalidatie

Onder begeleiding van fysiotherapeuten

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Revalideren bij Result Care

Heeft een operatie gehad en bent u opzoek naar hulp bij uw revalidatie? Kom dan bij Result Care! Met een ruim opgezette sportzaal met de nieuwste sportapparatuur, kunt u onder begeleiding van fysiotherapeuten veilig herstellen.

U kunt bij ons revalideren als u:

  • op zoek bent naar een plek voor revalidatie voor knie of heup;
  • een botbreuk heeft gehad;
  • een kruisbandblessure, enkelbandblessure of een andere blessure heeft;
  • last heeft van een neurologische aandoening, CVA, diabetes, COPD of etalagebenen;
  • op zoek bent naar oncologische revalidatie met begeleiding.

Onze fysiotherapeuten hebben passie voor het helpen bij revalidatie, onze faciliteiten zijn ongeëvenaard en u kunt tijdens uw revalidatieproces zelfs gratis onbeperkt gebruik maken van onze trainingszaal om het herstelproces verder te bespoedigen.

Aanpak revalidatie

Iedere revalidatie is anders en afhankelijk van heel veel verschillende factoren. Daarom is het belangrijk om goed te inventariseren wat er aan de hand is, wat het doel is en wat er realistisch gezien te bereiken is. Het belangrijkste bij de revalidatie is dat er een goede afstemming tussen verwijzer, fysiotherapeut en patiënt is. Bij Result Care neemt de fysiotherapeut de tijd voor u om samen met u het behandelplan op uw wensen af te stemmen.

Revalidatie bij Result Care

Het revalideren doet u altijd samen met een fysiotherapeut van Result Care. Onze fysiotherapeut stelt een plan met u op. Daarin staat wat u in onze geavanceerde trainingszaal kunt doen, maar ook welke oefeningen u thuis kunt uitvoeren. Uw eigen inzet is namelijk zeer belangrijk bij een spoedig herstel. We houden de voortgang goed in de gaten en passen het plan aan waar nodig.

Maak snel een afspraak voor een gratis screening of begin direct met uw revalidatie en bel 024 358 59 05. Vaak kunt u dezelfde dag nog terecht.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Fysiotherapie

Door verschillende behandeltechnieken zorg ik ervoor dat mensen weer snel de dingen kunnen doen die zij graag willen doen. De kwaliteit van hun leven wil ik graag verbeteren.

Koen Werring, Result Care

Ervaringen van cliënten

Centrum voor Rug en Beweging