Over Result Care

Een multidisciplinair centrum gericht op oplossingen

Result Care is in 1991 opgericht op het Hoeveveld in Molenhoek door Ron en Mirande van der Veen. Begonnen als een kleine chiropractiepraktijk is  het ondertussen uitgegroeid tot een kenniscentrum met een multidisciplinair behandelend team. Op dit moment hebben wij 2 vestigingen: Molenhoek en Velp.

Onze specialisten volgen continu cursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. We delen deze kennis met elkaar, zodat we altijd tot de beste oplossingen voor onze cliënten kunnen komen. Result Care behandelt een grote verscheidenheid aan cliënten, van pasgeboren tot hoog bejaard.

Heeft u last van pijn in uw rug of nek, kampt u met een chronische spierontsteking, wilt u af van overtollige kilo’s of heeft u behoefte aan ontspanning? Boek een Gratis Screening, of wandel binnen bij onze kliniek. We helpen u graag van uw klachten af!

Ons team

Ons team bestaat uit deskundige, enthousiaste specialisten die continu cursussen en opleidingen volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. In teambesprekingen delen we deze kennis met elkaar, zodat we altijd tot de beste oplossingen voor onze cliënten kunnen komen.

Ron van der Veen

“Mijn passie is mensen met complexe gezondheidsproblemen weer pijnvrij maken”

Ron van der Veen
Chiropractor
Lees meer

Cliff Duncan

‘Het drijft mij om mensen weer gezond te krijgen en mensen dingen te laten doen die ze graag willen, zonder pijn.’

Cliff Duncan
Chiropractor
Lees meer

Tom Mechels

“Mensen die het vertrouwen hebben dat ik ze beter maak; daar doe ik het voor!”

Tom Mechels
Chiropractor
Lees meer

Wat voor opleiding heeft u gedaan?
De titel Doctor of Chiropractic behaalde ik in 1988 aan het Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth, England. Ik was 28 toen ik chiropractie ging studeren.

Wat betekent Chiropractie voor u?
Chiropractor zijn ervaar ik als een roeping. Ik had een goede baan als elektrotechnisch ingenieur toen ik in aanraking kwam met de kracht van chiropractie. Ik was zo enthousiast over de verbluffende resultaten dat ik besloot om mijn baan op te zeggen en samen met mijn vrouw Mirande naar Engeland te gaan om dit mooie vak te leren. Dat waren zware jaren, waarbij we ieder dubbeltje drie keer om moesten draaien. Jaren later heb ik daar alles behalve spijt van en vind ik iedere dag weer meer dat ik een fantastisch vak heb geleerd. De gemiddelde chiropractor richt zich op de wervelkolom. Zo ben ik ook opgeleid, maar al heel snel verbaasde ik mij erover dat ik met mijn kennis en vaardigheden maar beperkt succesvol was. Ik vond dat frustrerend voor de mensen die met hun klachten bij mij kwamen. Vanaf dat moment ben ik constant bezig met het vinden van mogelijke verklaringen voor mensen met complexe klachten.

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?
Door mijn jarenlange ervaring heb ik uiteindelijk een systeem ontwikkeld, de Chiro-Priorities.

Dit bestaat uit de zeven thema’s die in de praktijk belangrijker zijn gebleken dan slechts het corrigeren van de wervelkolom.

Een van de belangrijkste elementen van het systeem is de beweeglijkheid van het hersenvlies. Hiervoor heb ik een correctie methodiek ontwikkeld die bijzonder effectief is. Ook was het mij heel snel duidelijk dat het correct sluiten van het gebit en een goede functie van de kaakgewrichten bijzonder belangrijk is.

Waarvan wordt u enthousiast?
Complexe problemen oplossen; mensen die “overal” geweest zijn blij maken met resultaten die ver boven hun verwachting liggen.

Al jarenlang vind ik dat ik zorg draag voor de gezondheid van mensen die onze hulp zoeken. Dat gaat dus veel verder dan het opzoeken en corrigeren van blokkades in de wervelkolom.

Ik vind het iedere keer weer geweldig om te zien hoe mensen, die teleurgesteld zijn in de gezondheidszorg en nog weinig hoop hebben, bij ons komen en mede door onze zorg en adviezen enthousiast zijn over de behaalde resultaten. Dat geeft mij de energie om mijn werk met enthousiasme te doen.

Specialismen

  • Beweeglijkheid hersenvlies
  • Sluiting van het gebit
  • Ligging van organen
  • Oplossen complexe problemen
  • Opleiden van chiropractors

Wat voor opleiding heeft u gedaan?

Toen ik een keuze moest maken voor een studie had ik nog nooit van chiropractie gehoord. Ik bladerde door een boekje van de Universiteit van Johannesburg en daar las ik het voor het eerst. Ik was direct enthousiast om mensen te helpen! De rest is geschiedenis.

Waarom bent u chiropractor geworden?

Het helpen van mensen zit in mijn bloed en in mijn opvoeding. Mijn vader maakte protheses voor mensen die hun benen hadden verloren. Ik vind het mooi dat hij mensen heeft kunnen helpen die hopeloos waren. Mijn vader gaf hen weer zicht op een gelukkig leven. Ik heb veel mensen gezien die dachten nooit meer te kunnen lopen en het is hen, met behulp van mijn vader, toch gelukt.

De reden dat ik chiropractie ben gaan studeren ligt in het verlengde. Dat ik mijn handen kan gebruiken om mensen echt beter te maken, geeft mijn energie. In tegenstelling tot het geven van medicijnen om symptomen te bestrijden, gebruik ik mijn handen. Dat zorgt er voor dat er geen vervelende bijwerkingen zijn van deze geneeswijze!

Wat betekent chiropractie voor u?

Chiropractie betekent alles voor me. Mensen die al een lange tijd met pijn rondlopen kan ik binnen een paar behandelingen meestal helpen. Dat ik dat voor mensen kan doen is het mooiste wat er is. Het drijft mij om mensen weer gezond te krijgen en mensen dingen te laten doen die ze graag willen. En dat allemaal zonder pijn! Daarnaast vind ik het mooi om preventief te behandelen zodat mensen ook pijnvrij blijven.

Wat is nodig om een goed herstel mogelijk te maken?

Een goed herstel begint altijd met een goed onderzoek, een passend behandelplan en goede adviezen. Daarbij geef ik uitgebreid advies, maar moeten mensen zelf ook iets doen. Dat betekent soms dat je oefeningen moet doen en een andere keer moet je juist rust houden. Ik vertel het je graag!

Hoe bevalt het om in Nederland te zijn?

Het is een bevrijding om in Nederland te zijn. Ik kan veilig over straat en mijn zoon kan zelf naar school fietsen. Ik heb hier een veilige haven gevonden voor mijn twee grote passies: mijn gezin en fietsen. Het is wel zwaar om mijn thuisland Zuid-Afrika te verlaten.

Specialismen

Wervelkolom
Rugpijn
Hoofdpijn
Huilbaby’s
Dry Needling

Wat voor opleiding heeft u gedaan?
Ik ben afkomstig uit Belgisch Limburg, studeerde na mijn VWO opleiding aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth/Engeland. Daar rondde ik met succes de vijfjarige studie chiropractie af als Master of Science (MSc). Sinds 2004 ben ik werkzaam bij Result Care in Molenhoek. Na het behalen van het diploma National Board of Chiropractic Examiners II (NBCE) in 2005 werd ik Doctor of Chiropractic, afgekort DC. Om geregistreerd te blijven moeten chiropractoren continu opleidingen volgen om hun kennis te updaten, te verbreden en te verdiepen. Ondermeer volgde ik daarom een gerichte cursus Dry Needling. In 2004 verdiepte ik me in de chiropractische behandeling van kinderen en behaalde ik het Diploma Clinical Chiropractic Pediatrics (DCCP).

Waarom bent u chiropractor geworden?

Mijn vader, die manueel therapeut was, had vele tevreden klanten. Daarnaast was hij eigen “baas” en voer zijn eigen koers. Dit sprak me aan en toen ben ik me gaan oriënteren wat voor mogelijkheden er nog meer zijn op dit gebied. Zo ben ik uitgekomen bij chiropractie.

Wat betekent chiropractie voor u?
Mensen proberen van klachten af te helpen waar ze vaak al lang mee lopen. Dit doe ik graag samen met collega’s in een multidisciplinair team waar we de koppen bij elkaar kunnen steken bij complexe gevallen.

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?
Ik ben ervan overtuigd dat een lichaam niet vanuit 1 discipline bekeken moet worden, maar dat er meerdere specialismen nodig zijn om uiteindelijk tot een duurzaam herstel van klachten te komen.

Waarvan wordt u enthousiast?
Ik word er enthousiast van om naast een medische relatie ook een persoonlijke relatie met mijn cliënten op te bouwen. Mensen die het vertrouwen hebben dat ik ze beter maak: daar doe ik het voor!

Specialismen

Jason Scott

‘Het geeft mij een goed gevoel als mijn cliënt weer opgelucht en met minder pijn de deur uitloopt.’

Jason Scott
Chiropractor
Lees meer

Mynhardt Erasmus

‘Ik behandel elke cliënt met alle zorg en aandacht. Elk mens verdient het om pijnvrij te kunnen leven.’

Mynhardt Erasmus
Chiropractor
Lees meer

Wat voor opleiding heeft u gedaan?


Waarom bent u chiropractor geworden?

Wat betekent chiropractie voor u?

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?

Waarvan wordt u enthousiast?

Specialismen

Wat voor opleiding heeft u gedaan?


Waarom bent u chiropractor geworden?

Wat betekent chiropractie voor u?

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?

Waar wordt u enthousiast van?

Specialismen

Maarten Arts

“Ik heb een holistische kijk op het lichaam. Door uw hele lichaam te analyseren en behandelen wordt uw lichamelijke conditie beter.”

Maarten Arts
Fysiotherapeut
Lees meer

Kim Reijnen

“Door middel van een holistische aanpak probeer ik de beste oplossing voor uw klachten te vinden!’

Kim Reijnen
Fysiotherapeut
Lees meer

Koen Werring

“Als fysiotherapeut kan ik mensen stimuleren om gezond te leven. Dat is mijn missie’

Koen Werring
Fysiotherapeut
Lees meer

Wat voor opleiding heeft u gevolgd?

Ik ben afgestudeerd algemeen fysiotherapeut. Deze opleiding heb ik gevolgd aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik de minor ‘wervelkolom’ in Breda gevolgd.
Na mijn opleiding heb ik ook de cursus fasciatherapie F.I.T. in Alphen aan de Rijn met succes afgerond.

Waarom bent u fysiotherapeut geworden?

Tijdens mijn MBO-opleiding kwam ik erachter dat economie toch niet mijn favoriete werkrichting was. Ik miste menselijk contact en het fysieke aspect van werken. Op dat moment wist ik al dat ik als fysiotherapeut aan de slag wilde. Daarom heb ik mijn MBO-opleiding afgemaakt zodat ik daarna op het HBO fysiotherapie kon gaan studeren.
Op de opleiding bleek dat ik echt mijn passie gevonden had. Het werken met mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor en het vakmanschap waarmee ik een oplossing kan vinden voor hun probleem: ik vind het geweldig en geniet nog steeds elke dag van mijn vak.

Wat betekent fysiotherapie voor u?
In mijn cursussen tot fasciatherapeut heb ik wel geleerd dat ik holistisch moet kijken naar het menselijk lichaam. Elke spier staat in verbinding met bindweefsel en elke spier in uw lichaam heeft een aparte functie. Door deze functies los van elkaar te zien en juist elk weefsel in uw lichaam apart te behandelen, weet ik het het evenwicht en de balans in uw lichaam weer terug te brengen. Vaak is de plek waar de pijn zich uit helemaal niet de plek van de klacht. Daarom kijk ik nét iets anders naar uw lichaam en weet ik het probleem bij de oorzaak aan te pakken waardoor uw klachten snel verdwijnen.

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?
Een duurzaam herstel van klachten wordt mogelijk gemaakt door een holistische kijk op uw lichaam. Door niet alleen de plaats van de pijn te behandelen maar juist ook alles wat er met die plaats in verbinding staat, krijgt u een duurzaam herstel. Ik pak de oorzaak aan en zoek hier weer het natuurlijk evenwicht en de natuurlijke balans. Pas als dat weer terug is, herstelt u en is uw herstel duurzaam.

Waarvan wordt u enthousiast?
Het praten met mensen, een luisterend oor zijn en mensen verrassen met de echte oorzaak van hun klacht. Dat is waar ik blij van wordt. Het is fantastisch om te zien dat mensen zich realiseren dat hun rugpijn is begonnen bij die verzwikte enkel. Door dit simpelweg goed uit te vragen en te onderzoeken, blijf ik mensen verbazen en kan ik hun probleem relatief snel verhelpen. Daar word ik echt mega blij van!

Specialismen

Fasciatherapie
Leefstijlcoaching
Sportblessures

Wat voor opleiding heeft u gevolgd?
In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb in 4 jaar mijn bachelor fysiotherapie gehaald. Tijdens deze opleiding heb ik de minor Manuele Therapie gevolgd. Ook heb ik een cursus psychosomatiek gedaan.

Waarom bent u fysiotherapeut geworden?

Ik wil graag mensen helpen om van hun klachten af te komen. Het mooiste vind ik als ik mensen ook kan helpen bij het veranderen van hun leefstijl. naast het behandelen van de klacht. Ik kijk ook naar voeding en beweging. Met deze aanpak probeer ik de beste oplossing voor uw klachten te vinden.

Wat betekent fysiotherapie voor u?

Ik wil zo veel mogelijk mensen pijnvrij de deur uit laten gaan. Ik doe dit door middel van een holistische aanpak: voeding, psyche en lichamelijk. Ook geef ik advies en voorlichting met betrekking tot de klacht en kijk ik naar de beste oplossing voor de klachten. Daarnaast pas ik manuele technieken en gerichte oefentherapie toe.

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?
Het is belangrijk om niet alleen naar de plaats van de klacht te kijken, maar naar het hele plaatje. Ik zoek met de patiënt naar het ontstaan van de klacht en de belemmerende factoren, waardoor de klacht niet vanzelf over gaat. Door middel van ene holistische aanpak, zorgen we ervoor dat de klachten verdwijnen én niet meer terugkomen.

Waarvan wordt u enthousiast?
Ik word enthousiast van patiënten die een snelle vooruitgang in klachten laten zien. Dit is niet bij elke patiënt mogelijk. Bij deze patiëntengroep is het mooi om te zien dat ze elke keer met kleine stapjes vooruit gaan. Als de patiënt minder klachten heeft door mijn behandelingen, geeft mij dat een goed gevoel.

Specialismen

Wat voor opleiding heeft u gevolgd?
In de zomer van 2018 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald. Ik heb hiervoor 4 jaar gestudeerd op de HAN in Nijmegen. Na mijn opleiding kon ik aan de slag bij Result Care. Hier heb ik al veel geleerd en zal ik mijn kennis nog meer uitbreiden om u zo snel mogelijk van uw klacht af te helpen.

Waarom bent u fysiotherapeut geworden?
Vanaf kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in het menselijk lichaam. De manier waarop we ons eigen lichaam kunnen besturen en hoe we het beste uit onszelf kunnen halen, vind ik echt waanzinnig. Ik help mensen graag hun doelen bereiken en van hun problemen af te komen. Daarom was de keuze om fysiotherapie te gaan studeren voor mij snel gemaakt.

Wat betekent fysiotherapie voor u?
Fysiotherapie betekent voor mij een manier om mensen te helpen klachtenvrij door het leven te gaan. Daarnaast is het een perfecte manier om mensen te stimuleren om gezond te gaan én blijven leven. Ik help u graag met bewegen en geef u advies over sport en leefstijl.

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?
Ik geloof in een combinatie van een hands-on behandeling met een actieve levensstijl om een duurzaam herstel mogelijk te maken. Ik kijk samen met u naar de belasting en belastbaarheid van uw lichaam zodat we hier de optimale balans in vinden. Het gesprek met u als cliënt en het opvolgen van de adviezen is hiervoor enorm van belang zodat (volledig) herstel mogelijk wordt gemaakt.

Waarvan wordt u enthousiast?
Er zijn zoveel aspecten in fysiotherapie waar ik enthousiast van word. Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn en hen te stimuleren om actiever en gezonder te leven. Als ik na een traject terug hoor dat dat mensen zich fitter voelen en beter in hun vel zitten, voel ik me ook goed! Dat vind ik het mooiste aan mijn vak.

Specialismen

Dorien Arwert

“Door meerdere aspecten van het lichaam te betrekken bij de klacht, kijk ik verder dan de plaatselijke klacht alleen.”

Dorien Arwert
Fysiotherapeut
Lees meer

Onur Gencalioglu

“Het gesprek met de cliënt is zeer belangrijk om uiteindelijk tot de juiste behandeling te komen.”

Onur Gencalioglu
Fysiotherapeut
Lees meer

Sven van Rijn

“Door mijn ervaring bij een kinderfysiotherapeut, ben ik breed geïnteresseerd en kan ik ook met (jonge) kinderen aan de slag!”

Sven van Rijn
Fysiotherapeut
Lees meer

Wat voor opleiding heeft u gevolgd?
Van 2009-2013 heb ik met veel plezier de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Om mijzelf verder te verdiepen en te verbreden binnen het vakgebied heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder fasciatherapie.

Waarom bent u fysiotherapeut geworden?
Ik ben van jongs af aan veel in aanraking geweest met sport en bewegen en daarom ook met fysiotherapeuten. Toen al leek het me een interessant vak. Ik vond het mooi om te zien en te voelen hoe een blessure bij mij herstelde met behulp van een therapeut én mijn eigen inzet. Later zag ik een filmpje voorbij komen waarbij iemand vertelde dat hij met behulp van een fysiotherapeut weer opnieuw had leren lopen. Hierdoor werd mijn belangstelling extra gewekt en dacht ik: dat wil ik ook voor mensen kunnen betekenen!

Wat betekent fysiotherapie voor u?
Fysiotherapie is voor mij het ondersteunen van mensen in hun herstelproces op verschillende manieren. Zowel het fysieke als het mentale gedeelte komen aan bod, zodat we kunnen kijken naar de volledige leefstijl.

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?
Om het herstel blijvend te maken, is het van belang dat we niet alleen de symptomen behandelen, maar samen kijken naar het totaalplaatje. Waar liggen uw valkuilen? Welke eventuele belemmeringen zijn er met betrekking tot volledig herstel en hoe pakken we dit aan? In overleg stellen we een plan op om u zo snel mogelijk en zo optimaal mogelijk te laten herstellen.

Waarvan wordt u enthousiast?
Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om samen met de cliënt te kijken naar de best mogelijke behandeling. Een cliënt die na een behandeltraject tevreden en klachtenvrij de deur uitloopt, geeft mij veel voldoening. Maar ook van chronische trajecten waar geen volledig herstel mogelijk is, maar waar we samen kunnen opbouwen word ik enthousiast! Ik ben een fysiotherapeut die niet alleen hands-on werkt, maar ook graag samen aan de slag gaat in de mooie oefenzaal van Result Care. De combinatie van deze 2 behandelmethodes geeft naar mijn ervaring vaak de beste resultaten. Bent u bang dat oefentherapie niks voor u is? Ik ben goed in het motiveren van mensen en ik maak het oefenen behalve effectief, ook zo leuk en uitdagend mogelijk!

Specialismen

Wat voor opleiding heeft u gevolgd?
De opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na vier jaar gestudeerd te hebben, heb ik in juni 2017 mijn diploma in ontvangst genomen. Bij Result Care kan ik nog meer leren binnen mijn vakgebied en sta ik graag voor u klaar.

Waarom bent u fysiotherapeut geworden?
Sporten doe ik graag en zeer regelmatig. Hierdoor heb ik vroeger een blessure opgelopen. Om deze blessure te behandelen kwam ik bij een fysiotherapeut. Ik vond het fantastisch om te zien hoeveel kennis hij had in de anatomie van het menselijk lichaam en hoe hij mij bij het revalidatieproces kon helpen. Mijn interesse voor het vak fysiotherapie is door hem enorm gegroeid en heeft mij laten inzien hoe leuk en waardevol het is om mensen te helpen in hun herstel.

Wat betekent fysiotherapie voor u?
Fysiotherapie betekent voor mij dat ik mensen kan stimuleren en helpen om hun lichaam te herstellen. Hiervoor gebruik ik wetenschappelijk onderbouwde behandeltechnieken en gerichte oefentherapie. Ik vind voorlichting en advies naar u als cliënt toe erg belangrijk. Als u vragen heeft, kunt u deze altijd stellen en u krijgt van mij het antwoord.

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?
Niet alleen het behandelen van klachten is belangrijk voor een duurzaam herstel. U moet ook weer kunnen doen wat u kon voordat u klachten kreeg. Door gerichte oefentherapie help ik u weer terug te keren naar uw oude niveau. Daarom stop ik niet met de behandeling als uw pijn weg is, maar ga ik door tot u weer pijnvrij kunt doen wat u voorheen kon én zorg ik er samen met u voor dat u pijnvrij blijft!

Waarvan wordt u enthousiast?
Het blijft bijzonder om te zien dat mensen tevreden mijn behandelkamer uitlopen. Op die manier zie ik dat ik aan hun verwachtingen heb voldaan en het juiste resultaat bereikt heb, zowel op het gebied van het reduceren van pijnklachten als op sportief gebied.

Specialismen

Wat voor opleiding heeft u gevolgd?
De opleiding tot fysiotherapeut heb ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Na 4 jaar studeren heb ik de opleiding in juni 2020 afgerond. Ik ben vanaf januari 2021 werkzaam bij Result Care.

Waarom bent u fysiotherapeut geworden?
Ik wist al vroeg dat mijn interesse bij het werken met mensen lag. Het contact met mensen, een luisterend oor bieden en samen met mensen klachten onderzoeken en werken aan een langdurige oplossing trok me erg aan in dit beroep. Op de opleiding werd dit gelijk bevestigd en wist ik dat ik mijn beroep gevonden had!

Wat betekent fysiotherapie voor u?
Fysiotherapie is voor mij het helpen van mensen om klachtenvrij door het leven te kunnen gaan. Dit doe ik door niet alleen naar de klacht te kijken maar ook naar de persoon achter deze klacht. Daarnaast is fysiotherapie een perfecte manier om gezond te leren leven en om een leefstijl aan te passen om klachten in de toekomst te voorkomen.

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?
Ik geloof in een gecombineerde aanpak, deels hands-on en een deels hands-off. Waarbij er niet alleen gekeken wordt naar de specifieke locatie van de klacht maar naar het gehele lichaam om middels beide behandeltechnieken belemmerende factoren voor herstel op te heffen en een permanent verbeterde leefstijl aan te nemen.

Waarvan wordt u enthousiast?
Ik word eigenlijk van een hele hoop dingen binnen de fysiotherapie erg enthousiast. Maar ik vind de puzzel in dit vak erg mooi. Iedereen is anders en geen enkele klacht is hetzelfde. Om erachter te komen welk puzzelstukje er mist in een verhaal of klacht, vind ik elke behandeling erg leuk om te doen!

Specialismen

Remco van der Veen

“Niet alleen de spieren rondom de klacht(en) versterken, maar juist het algehele lichaam zorgt voor de beste resultaten.”

Remco van der Veen
Personal trainer & fysiotherapeut i.o.
Lees meer

Wat voor opleiding heeft u gevolgd?

Waarom bent u fysiotherapeut geworden?

Wat betekent fysiotherapie voor u?

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?

Waarvan wordt u enthousiast?

Specialismen

Mirande van der Veen

“Lichamelijke klachten ontstaan vaak uit stress of andere onverwerkte emoties. Door deze te verwerken, nemen ook lichamelijke klachten af.”

Mirande van der Veen
Coach
Lees meer

Milou Meijer

“Deze tijd heeft veel uitdagingen voor jongeren en jongvolwassenen. Rust en het gebruiken van talent geeft lucht, ruimte en vrijheid.”

Milou Meijer
Coach
Lees meer

Wat voor opleiding heeft u gevolgd?

Waarom bent u fysiotherapeut geworden?

Wat betekent fysiotherapie voor u?

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?

Waarvan wordt u enthousiast?

Specialismen

Wat voor opleiding heeft u gevolgd?

Waarom bent u fysiotherapeut geworden?

Wat betekent fysiotherapie voor u?

Wat is nodig om duurzaam herstel van klachten mogelijk te maken?

Waarvan wordt u enthousiast?

Specialismen

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht