Nekpijn verhelpen

Op zoek naar een effectieve behandelmethode voor het verhelpen van nekpijn? Result Care is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van langdurige nekklachten. Door middel van onze unieke aanpak zorgen wij ervoor dat 80-100% van onze cliënten het pand klachtenvrij verlaten. Dat is waar wij, met een breed team aan specialisten, ons elke dag keihard voor inzetten! Maak direct een gratis afspraak inclusief eerste behandeling!

Benieuwd of wij uw nekpijn de baas kunnen zijn?
Maak een afspraak voor een gratis screening!

Bij chronische of langdurige nekpijn ligt de oorzaak vaak gecompliceerd. Men komt al gauw terecht bij een behandelaar met één specialisme die de klacht niet definitief kan oplossen. De kracht van Result Care zit hem in het bundelen van professionals waardoor u altijd bij een specialist terecht komt die u op dat moment nodig heeft. Wij hebben fysiotherapeuten, chiropractors en NEO-therapeuten en dat allemaal onder één dak. Door onze unieke aanpak met bewezen behandelmethode komen cliënten vanuit heel Nederland naar onze praktijk in Molenhoek.
Referenties

Stel uw vraag

Artrose & ouderdom

Huilbaby

Rugpijn

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Sportblessures

Nekpijn

Schouderpijn

Onze specialist over nekpijn

“Nekpijn wordt door velen gezien als een oorzaak van een slechte houding. Dit is een misvatting die ervoor zorgt dat veel mensen onnodig lang blijven doorlopen met nekpijn. Wilt u definitief uw nekpijn verhelpen? Kom dan bij mij langs, ik bied u een gerichte behandeling voor een pijnvrije toekomst!”

Coenraad Fourie, Result Care

Langdurige nekklachten behandelen

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen door grondig onderzoek, de juiste diagnostiek kan worden gemaakt als je effectief nekpijn wilt verhelpen. Alleen dan kan de kern van het probleem worden aangepakt. Dit ligt namelijk niet altijd standaard bij een scheve wervel, verkeerde houding of ander veelvoorkomende diagnose. Wij kijken naar alle aspecten van het lichaam. Zo is voeding ook een onderdeel die wij meenemen in het onderzoek. Nekpijn verhelpen is alleen mogelijk door goed onderzoek. Een klacht kan namelijk een heel andere oorsprong hebben dan wordt verwacht. Een verdraaide knie kan bijvoorbeeld oorzaak zijn bij nekklachten, iets waar niet alle specialisten naar kijken.

De uitgebreide onderzoeksmethode wordt ook wel Chiro-Priorities genoemd. Deze uitgebreide onderzoeksmethode heeft zijn effect bewezen. Op basis van het uitgebreide onderzoek stellen wij een persoonlijk behandelplan op om uw langdurige nekklachten te kunnen verhelpen. Dit is in eerste instantie een behandelsessie dat eenmaal per week plaatsvindt en dat wordt langzaam afgebouwd naar één behandeling per 2 à 3 weken. Om definitief nekpijn te verhelpen, zit er standaard een nazorgfase in het complete traject. Dit om klachten te voorkomen!

Wij zijn niet alleen actief op het gebied van nekpijn verhelpen maar ook op het gebied van aanhoudende hoofdpijn en chronische rugpijn. Onze cliënten waarderen ons met een gemiddelde van 9,1. Daar zijn wij uiteraard hartstikke trots op! Wilt u ook ervaren hoe het is om van uw langdurige nekklachten te worden geholpen? Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken via 024-3585905 of mail naar info@resultcare.nl.
Contact opnemen

Wij helpen u graag!

Een greep uit onze diensten: chronische lage rugpijn chronische hoofdpijn fybromyalgie behandeling

Specifieke klachten?

Lees direct meer over onze aanpak voor:
Artrose, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid, sportblessures, schouderpijn en andere klachten.

Klaar om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Uw screening is gratis en vrijblijvend. Bellen kan ook: 024 358 59 05