Verlicht snel uw migraine!

Verlicht snel uw migraine!

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Verlicht snel uw migraine!

Heeft u al jaren last van migraine aanvallen en weet u niet meer waar u het zoeken moet? Pijnstillers onderdrukken uw hoofdpijn al lang niet meer en u moet zich soms dagenlang ziekmelden van uw werk. De specialisten van Result Care kijken naar de oorzaak van uw migraine en pakken deze aan. Als de oorzaak van uw klacht is verholpen, zult u veel minder tot geen migraine meer hebben.

De behandeling van Result Care bij migraine

In de meeste gevallen wordt u behandeld door een fysiotherapeut en een chiropractor. Zo worden uw spieren en zenuwen aangepakt. Hierdoor wordt uw pijn snel verminderd en kunt u zelfs klachtenvrij worden. De oorzaak van migraine zit niet altijd in uw hoofd. Daarom wordt er ook gekeken naar andere facetten in uw lichaam. Een beknelde zenuw elders kan namelijk migraineklachten veroorzaken.

Lichamelijk onderzoek bij migraine

In de meeste gevallen kan de chiropractor verlichting geven bij uw migraineklachten. De behandeling die wordt toegepast is afhankelijk van uw klacht en uw persoonlijke voorkeuren. Wij willen het beste behandelplan voor u opstellen. Daarom voeren wij een uitgebreid lichamelijk onderzoek bij u uit. Dit onderzoek bestaat onder andere uit:

  • Een uitgebreide vragenlijst over uw medische geschiedenis en leefstijl;
  • Een onderzoek naar vitaminen en mineralen;
  • Een onderzoek naar spierspanning in uw lichaam;
  • Een onderzoek naar uw beweeglijkheid;
  • Een onderzoek naar zenuwblokkades in uw rug en nek;
  • Een controle van het correct sluiten van uw gebit.

Op basis van dit uitgebreide onderzoek en een gesprek stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op.

Veel mensen ervaren door deze uitgebreide aanpak en behandeling al snel verlichting. Of dat ook bij u het geval is, schatten we in op basis van een gratis screening. Hierin wordt u gezien door één van onze specialisten en bekijkt hij of hij iets voor u kan betekenen.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Hoofdpijn

Hoofdpijn heeft vaak te maken met spierspanning vanuit uw nek. Door verschillende massagetechnieken helpen wij die spanning te verminderen en heeft u snel minder pijn.

Ellen Dammers, Result Care

Ervaringen van cliënten

Onze werkwijze in 1 minuut