De behandeling voor lage rugklachten zonder medicijnen

De behandeling voor lage rugklachten zonder medicijnen

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

De behandeling bij lage rugklachten zonder medicijnen

Bent u opzoek naar een behandeling voor lage rugklachten? Dan kunt u terecht bij Result Care. Wij behandelen al meer dan 25 jaar mensen met lage rugklachten zoals die van u.

Lage rugklachten zijn een enorme belemmering in uw dagelijks leven. Opstaan, boodschappen doen of het huishouden veroorzaken dusdanig veel pijn dat het u bijna onmogelijk wordt gemaakt. Wij helpen u graag van uw lage rugklachten af door onze unieke behandeling.

Op welke plek richt de behandeling voor lage rugklachten zich?

In veel praktijken richt de behandeling voor lage rugklachten zich op uw onderrug. Dat klinkt logisch: daar zit uw pijn. De oorzaak van de pijn ligt niet altijd bij de plek waar uw pijn zit. Door alleen uw onderrug te behandelen, wordt uw plaatselijke pijn verlicht, maar keert deze snel terug.

Wij kijken naar uw hele lichaam, houding en voeding. Bij ons wordt uw pijn bij de kern aangepakt. Door deze behandeling bent u sneller én langdurig van uw lage rugklachten af.

De behandeling van lage rugklachten bij Result Care

Bij Result Care bestaat iedere behandeling van lage rugklachten uit twee delen:

Bij lage rugklachten is er vaak veel spierspanning in de onderrug. Een fysiotherapeut masseert uw spieren los. Hierdoor neemt de pijn af en de beweeglijkheid toe. Bij ons krijgt u dus geen oefeningen: u wordt écht gemasseerd.

Vervolgens staat er een behandeling bij de chiropractor gepland. De chiropractor loopt uw wervelkolom na en kijkt of hier blokkades zitten. Deze blokkades worden opgeheven. Hierdoor worden de stromingen in uw zenuwen herstelt en geneest uw lichaam zichzelf!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om van mijn lage rugklachten af te komen?

Na één behandeling zult u al verschil voelen rondom uw lage rugklachten. Onze specialisten geven u aan hoe lang zij nodig hebben om u van uw rugklachten af te helpen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw klachten niet terugkomen. U krijgt bij ons altijd uitgebreid advies op het gebied van nazorg en preventie.

Waarom komen mensen uit heel Nederland naar Molenhoek voor een behandeling tegen lage rugklachten?

80% van onze cliënten heeft last van langdurige rugpijn in de onderrug. Dit is een veelvoorkomend probleem in Nederland. Wij krijgen dan ook regelmatig cliënten die al bij vele specialisten zijn geweest maar tot nu toe nog geen verbetering hebben gekend. Wij werken volgens een andere methode dan veel behandelaars doen. Wij kijken naar veel meer zaken dan alleen de kern van de pijn en gaan dus echt op zoek naar de oorzaak. Deze bewezen aanpak leidt er niet voor niets toe dat men vanuit alle hoeken van Nederland naar Molenhoek komt voor een effectieve lage rugklachten behandeling!

Veel mensen ervaren snel enorme klachtenvermindering. Of dit ook bij u het geval zal zijn, kunnen we bepalen in een gratis screening. Dit is een geheel vrijblijvende afspraak waar één van onze specialisten kijkt naar u en uw klacht. Op basis van deze screening kan hij beoordelen of hij iets met uw klacht kan.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Chronische rugpijn

Een integrale aanpak met veel aandacht is nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Zowel op het gebied van behandeling van klachten als sporten gaan wij net een stapje verder dan u gewend bent. Daardoor zult u zich zeer op uw plek voelen

Ron van der Veen, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut