Lage rugklachten behandeling

Op zoek naar een effectieve lage rugklachten behandeling? Laat u behandelen door Result Care. Door middel van de bewezen Chiro-Priorities methode zorgen wij ervoor dat 80-100% van onze cliënten klachtenvrij onze praktijk verlaat. Wees uw langdurige rugpijn in de onderrug de baas en kies voor een methode die écht werkt. Kom bij ons langs voor een gratis screening inclusief eerste behandeling!

Benieuwd of wij uw lage rugklachten de baas kunnen zijn?
Maak een afspraak voor een gratis screening!

Result Care werkt volgens de Chiro-Priorities methode waarbij u in 4 tot 10 behandelingen van uw pijn af bent. Onze onderzoeksmethode gaat verder dan het onderzoeken van de kern van de pijn. Wij kijken namelijk naar uw complete lichaam en daarnaast ook naar u als patiënt. Wij gaan op zoek naar de échte oorzaak van uw klacht. Zaken als gebitsocclusie, voeding maar ook het zenuwstelsel zijn onderdelen van onze uitgebreide screening.

De lage rugklachten behandeling wordt wekelijks uitgevoerd waarna dit zal worden afgebouwd naar een behandeling per 2 à 3 weken. Omdat wij het belangrijk vinden dat klachten niet terugkomen en uiteraard worden voorkomen, krijgt u bij ons altijd uitgebreid advies op het gebied van nazorg. U krijgt uitgebreide uitleg en instructies op het gebied van oefeningen, bewegingen, voeding en rust.

Stel uw vraag

Artrose & ouderdom

Huilbaby

Rugpijn

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Sportblessures

Nekpijn

Schouderpijn

Onze specialist over lage rugklachten

“De oorzaak van lage rugklachten is in veel gevallen zeer complex. Met de aanpak van Result Care, waarbij wordt gekeken naar alle lichamelijke facetten maar ook naar voeding en stress, wordt de kern van het probleem gezocht. Van daaruit kan de beste oplossing worden geboden. Ik help u dan ook graag!”

Coenraad Fourie, Result Care

Langdurige rugpijn onderrug

80% van onze cliënten hebben last van langdurige rugpijn in de onderrug. Dit is een veelvoorkomend probleem in Nederland. Wij krijgen dan ook regelmatig cliënten die al bij vele specialisten zijn geweest maar tot nu toe nog geen verbetering hebben gekend. Wij werken volgens een andere methode dan veel behandelaars doen. Wij kijken naar veel meer zaken dan alleen de kern van de pijn en gaan dus echt op zoek naar de oorzaak. Deze bewezen aanpak leidt er niet voor niets toe dat men vanuit alle hoeken van Nederland naar Molenhoek komt voor een effectieve lage rugklachten behandeling!

 

Cliënten vertellen

Result Care is als veelzijdige praktijk met zeer effectieve behandelmethode uniek in Nederland. Dit doen wij al ruim 25 jaar! Onze praktijk bestaat uit een team van chiropractors, fysiotherapeuten en NEO-therapeuten waardoor u altijd de zorg krijgt die bij u past. Wij hebben contracten met alle verzekeraars en zijn daarnaast aangesloten bij organisaties als KNFG en NCA.

Wij heten u van harte welkom!
Een greep uit onze diensten: nekpijn verhelpen chronische hoofdpijn fybromyalgie behandeling

Specifieke klachten?

Lees direct meer over onze aanpak voor:
Artrose, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid, sportblessures, schouderpijn en andere klachten.

Klaar om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Uw screening is gratis en vrijblijvend. Bellen kan ook: 024 358 59 05