Sportblessure?

Er is wat aan te doen!

Sportblessure?

Er is wat aan te doen!

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Sportblessure? Er is wat aan te doen!

Is sport uw ontspanning, uitlaatklep of zelfs passie? Dan is niets vervelender dan een sportblessure. En als een blessure ook impact heeft op bijvoorbeeld uw werk of dagelijks functioneren, dan wordt het tijd voor een serieuze aanpak.

Waar komt een sportblessure vandaan?

Sportblessures kunnen acuut of chronisch zijn en op verschillende plekken van het lichaam voorkomen. De meest voorkomende sportblessures zijn blessures rondom de knie, schouder en enkels. Maar ook blessures aan de lies of heup kunnen sportblessures zijn.

Acute sportblessures kunnen ontstaan door een verkeerde beweging, een botsing of een valpartij. Chronische sportblessures zijn vaak ontstaan door een verkeerd bewegingspatroon dat er wellicht al lang geleden in is geslopen. Hoewel alle sportblessures op verschillende manieren tot stand komen, is de oorzaak van de problemen niet altijd dezelfde plek als waar de blessure zich voordoet. Veel blessures ontstaan vanuit een disbalans in voeten & enkels of knieën, een compenserende houding of zelfs vanuit een slecht sluitend gebit.

Wat kunt u zelf tegen een sportblessure doen?

Sportblessures hebben zeer uiteenlopende oorzaken en daardoor ook zeer uiteenlopende oplossingen. Een goede indicatie van uw klacht is de eerste stap. U kunt daarvoor het beste een diagnostische impressie verkrijgen bij een behandelaar die u kan adviseren wat u zelf het beste kunt doen tegen uw sportblessure. Binnen onze praktijk kan vaak al een groot deel van de klachten opgelost worden door een klein aantal behandelingen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Result Care gaat op zoek naar de échte oorzaken van sportblessures en voert diverse tests uit om de oorzaak van uw sportblessure vast te stellen. Voor iedere blessure bestaan specifieke behandelplannen, die vervolgens verder voor u worden uitgewerkt. Het aantal behandelingen om van uw sportblessure af te komen loopt uiteen van gemiddeld 4 tot 10 behandelingen. Bij een grotere complexiteit kunnen meer behandelingen nodig zijn.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onur Gencalioglu

Onze specialist over Sportblessures

Mensen met blessures en pijn helpen geeft mij heel veel voldoening in mijn werk! Ik help u snel en begeleid u graag met sporten.

Onur Gencalioglu, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut