Schouderpijn?

Zo komt u ervan af!

Schouderpijn?

Zo komt u ervan af!

Schouderpijn pijn in de schouder

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Schouderpijn? Zo komt u ervan af!

Heeft u pijn aan uw schouders als u hoog moet reiken? Tijdens het sporten, de was ophangen en zelfs waanneer u een kopje uit de kast wilt pakken? Schouderpijn is een hardnekkige klacht. Zeker als het als een lokaal probleem wordt benaderd. Bij Result Care hebben we daarom een integrale aanpak. Gespecialiseerde fysiotherapeuten en chiropractors laten de pijn in uw schouder direct afnemen.

Waar komt schouderpijn vandaan?

Soms ontstaat schouderpijn plotseling, maar vaak zit er een aanloop in waarbij de pijn steeds heftiger wordt. Dat betekent dat er een overbelastingsprobleem is. Elke keer wordt de pijn bij belasting erger en erger. De vraag is alleen: waarom is uw schouder overbelast? Andere mensen gebruiken hun schouder misschien wel vaker en bij hen is die niet overbelast. Hoe kan dit?

Shockwavetherapie bij schouderpijn

Wij zien veel mensen met verkalking in de pezen van hun schouder. Deze klachten behandelen onze fysiotherapeuten vaak met shockwavetherapie. Met shockwavetherapie boeken veel van onze cliënten snelle en blijvende resultaten! Wij passen al jaren succesvol shockwavetherapie toe in onze praktijk.

 

Wat kunt u zelf tegen schouderpijn doen?

Als u last van uw schouder heeft, is het belangrijk om toch te blijven bewegen. Alleen wanneer u uw schouder blijft bewegen, wordt deze niet stijf. Als een beweging te veel pijn doet, is het verstandig om deze beweging niet te maken. Onze fysiotherapeuten adviseren u in het maken van bewegingen als u schouderpijn heeft.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bij Result Care bekijken we niet alleen de schouder, maar het hele lichaam. De reden van overbelasting of verkalking hoeft namelijk niet in uw schouder te liggen. Spierspanningen, wervelblokkades en stugheid in het gewricht worden opgespoord en behandeld. Daarnaast krijgt u advies over de bewegingen die u beter wel en niet kunt maken. Ook versterkende oefeningen die u in onze ruimte trainingszaal kunt oefenen helpen u snel van uw pijn af. De combinatie van fysiotherapie en chiropractie is hierbij van groot belang!

Wilt u weten of wij iets voor u en uw schouderpijn kunnen betekenen? Boek dan een gratis screening in. Hierin wordt u onderzocht door één van onze specialisten. Zij kunnen u adviseren in wat voor u de beste behandeling is.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Kim Reijnen

Onze specialist over Shockwave

Ik kan nu mensen helpen met verkalking in hun spieren zonder dat zij geopereerd hoeven te worden. Dat geeft mij en de cliënt een goed gevoel!

Kim Rijnen, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut