Schouderpijn?

Zo komt u ervan af!

Schouderpijn?

Zo komt u ervan af!

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Schouderpijn? Zo komt u ervan af!

Bent u zich ervan bewust hoe vaak u uw schouder beweegt? Als u pijn heeft in uw schouder, levert dit dagelijks veel belemmeringen op. Bij Result Care hebben we gespecialiseerde fysiotherapeuten en chiropractors die de pijn in uw schouder vanaf de eerste behandeling af laten nemen.

Waar komt schouderpijn vandaan?

De meest voorkomende oorzaken van schouderpijn zijn ontstoken pezen, verkalking bij de pezen en een slijmbeursontsteking in de schouder. Maar er kunnen ook andere oorzaken ten grondslag liggen aan schouderklachten, zoals overbelasting of het uit de kom schieten van de schouder.

Shockwavetherapie bij schouderpijn

Wij zien veel mensen met verkalking in de pezen van hun schouder. Deze klachten behandelen onze fysiotherapeuten vaak met shockwavetherapie. Met shockwavetherapie boeken veel van onze cliënten snelle en blijvende resultaten! Wij passen al jaren succesvol shockwavetherapie toe in onze praktijk.

 

Wat kunt u zelf tegen schouderpijn doen?

Als u last van uw schouder heeft, is het belangrijk om toch te blijven bewegen. Alleen wanneer u uw schouder blijft bewegen, wordt deze niet stijf. Als een beweging te veel pijn doet, is het verstandig om deze beweging niet te maken. Onze fysiotherapeuten adviseren u in het maken van bewegingen als u schouderpijn heeft.

Hoe kunnen wij u helpen?

Result Care gaat op zoek naar de échte oorzaken van uw schouderpijn en voert diverse tests uit om de oorzaak van uw schouderpijn vast te stellen. Voor iedere oorzaak bestaan specifieke behandelplannen, die vervolgens verder voor u worden uitgewerkt. In dit behandelplan worden ook uw persoonlijke wensen meegenomen.

Wilt u weten of wij iets voor u en uw schouderpijn kunnen betekenen? Boek dan een gratis screening in. Hierin wordt u onderzocht door één van onze specialisten. Zij kunnen u adviseren in wat voor u de beste behandeling is.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Shockwave

Ik kan nu mensen helpen met verkalking in hun spieren zonder dat zij geopereerd hoeven te worden. Dat geeft mij en de cliënt een goed gevoel!

Melissa van Oijen, Result Care

Ervaringen van cliënten

 • 14 mei 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Na 20 jaar hevige nek en bovenrug klachten, en na met vele fysiotherapeutische , accupuntuur en nog zo wat technieken behandeld te zijn, zonder blijvend pijn vrij resultaat, kwam ik tot mijn vreugde...

 • 4 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Een perfect luisterend oor waarop de goede diagnose gesteld werd en daarop volgend de behandeling die iedere keer een beetje aan gepast werd omdat het al een oude blessure was waar een andere...

 • 3 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik heb contact gehad met twee chiropractors en twee fysiotherapeuten en ben enkele maanden onder behandeling geweest met een teleurstellend resultaat. Mijn klachten waren na die tijd helemaal niet...

  2 personen vinden dit een nuttige waardering.

Onze werkwijze in 1 minuut