Huilbaby?

Huilbaby?

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Huilbaby

Heeft u een baby die altijd aan het huilen is? Overstrekt uw baby zich geregeld en heeft hij moeite met het binnenhouden van voeding? Kom dan eens met uw baby langs bij Result Care. Tijdens de bevalling kan er een zenuw knel zijn komen te zitten in de nek of rug van uw kindje. Hierdoor kan uw baby constant pijn hebben. Onze chiropractors geven deze zenuw weer de ruimte en u krijgt direct een ander kind mee naar huis!

Hoe kunnen wij u helpen?

Result Care gaat op zoek naar de échte oorzaken van het huilen van uw baby en voert diverse tests uit om vast te stellen waarom uw kindje een huilbaby is. Wij stellen voor uw baby een persoonlijk behandelplan op. Dit doen we altijd in overleg met u. Door een veilige, pijnloze behandeling krijgt u na de eerste behandeling al een ander kind mee naar huis. Deze behandeling bestaat vaak uit kleine zachte duwtjes of het even zachtjes druk uitoefenen op een spier. Na slechts een paar behandelingen is uw baby van een huilbaby veranderd in een ‘lachbaby’.

Waarom wordt een baby een huilbaby?

Het huilen van huilbaby’s kan diverse oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is een moeizaam verlopen bevalling. Een baby heeft een zachte schedel en als er veel druk is uitgeoefend kan de beweeglijkheid van het hersenvlies zijn aangetast. Bovendien kan de baby in een nare houding hebben gelegen en daardoor bijvoorbeeld een geblokkeerde bovenste halswervel hebben opgelopen. Beide situaties kunnen hoofdpijn als gevolg hebben en daardoor leiden tot een huilbaby. Ook voeding waar een baby allergisch of intolerant voor is, kan ervoor zorgen dat een gezonde baby een huilbaby wordt. Het is belangrijk om uit te zoeken of dit bij uw huilbaby het geval is.

Wat kunt u doen als uw kindje een huilbaby is?

Huilbaby’s zitten vaak in een vicieuze cirkel: doordat ze veel huilen zijn ze vaak erg moe en doordat ze zo moe zijn raken ze snel overprikkeld en huilen ze nog meer. Voor een huilbaby is rust en regelmaat daarom erg belangrijk; op deze manier kunt u de cirkel doorbreken. Rondlopen met uw baby, zachtjes wiegen en verduistering aanbrengen in de babykamer kunnen het huilen van uw kind tegengaan. Word nooit boos op uw kindje, hoe moeilijk dit soms ook is, dit maakt het alleen maar erger. Uit recent onderzoek blijkt dat huilbaby’s extra profijt hebben van voorlezen, want dit zorgt voor positieve prikkels en verbetert de interactie tussen ouder en kind.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Cliff Duncan

Onze specialist over Huilbaby's

Niet alleen uw baby heeft ergens last van, ook u als ouder heeft last van uw huilbaby. Dat is niet hoe het hoort te zijn. Huilbaby’s worden bij ons daarom altijd binnen 48 uur behandeld!

Cliff Duncan, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut