Hoofdpijn:

wat kunt u ertegen doen?

Hoofdpijn:

wat kunt u ertegen doen?

Hoofdpijn pijn in het hoofd

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Hoofdpijn: wat kunt u ertegen doen?

De meest voorkomende hoofdpijn is spanningshoofdpijn, Gevolgd door migraine en hoofdpijn door medicijngebruik. Hoofdpijn kan meerdere oorzaken hebben, waaronder ook psychosociale. Hoofdpijn is vervelend en de gevolgen kunnen verstrekkend zijn. Gevolgen zijn merkbaar in het gezin, op werk en op school. Mensen die hoofdpijn hebben participeren minder in sociale en sportieve activiteiten, voelen zich minder energiek en zijn prikkelbaarder dan mensen zonder hoofdpijn.

Waar komt hoofdpijn vandaan?

Oorzaken van hoofdpijn zijn zeer uiteenlopend. Blokkades in nek en rug door bijvoorbeeld een slechte houding of blessures dragen ook vaak bij aan vervelende hoofdpijn. Een andere veelvoorkomende oorzaak van hoofdpijn is het hebben van een slecht sluitend gebit, wat tot spanning in het hoofd kan leiden met soms barstende hoofdpijn als gevolg.

Wat kunt u zelf tegen hoofdpijn doen?

Wanneer u last van heeft van hoofdpijn kunnen de oorzaken zeer uiteenlopend zijn. Toch kunt u zelf ook het een en ander proberen om de hoofdpijn te verlichten zoals het vermijden van caffeïnehoudende dranken als koffie, ice-tea en energiedranken en daarnaast is het van belang om te zorgen dat u leef-en werkomgeving goed geventileerd is. Wanneer uw hoofdpijn toch aanhoudt is het verstandig om langs te gaan bij een behandelaar zodat deze met u naar een oplossing kan zoeken tegen uw hoofdpijn.

Hoe kunnen wij u helpen?

Result Care gaat op zoek naar de échte oorzaken van uw hoofdpijn en voert diverse tests uit om de oorzaak van uw hoofdpijn vast te stellen. Voor iedere oorzaak bestaan specifieke behandelplannen, die vervolgens verder voor u worden uitgewerkt. Het aantal behandelingen om van uw hoofdpijnklachten af te komen loopt uiteen van gemiddeld 4 tot 10 behandelingen. Bij een grotere complexiteit kunnen meer behandelingen nodig zijn.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Koen-Werring

Onze specialist over Hoofdpijn

Hoofdpijn heeft vaak te maken met spierspanning vanuit uw nek. Door verschillende massagetechnieken helpen wij die spanning te verminderen en heeft u snel minder pijn.

Koen Werring, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut