Wat is uw klacht?

“Waar doet het pijn?” Het is een klassieke vraag van veel behandelaars. En natuurlijk, die vraag stellen wij ook. Maar onze aanpak ná die vraag is substantieel anders.

Pijn is namelijk altijd ergens een gevolg van. Result Care gaat op zoek naar die oorzaak en pakt die aan, bij de wortel. We bieden dus een structurele, blijvende oplossing. Dat kunnen we ook doen voor uw specifieke klacht.

Artrose & ouderdom

Bij artrose spelen vaak meerdere factoren een rol, zoals langdurig zware gewrichtsbelasting of ziekten zoals reumatoïde artritis, jicht en pseudojicht.

Huilbaby

Een huilbaby is een gezond ogende baby die perioden van veel huilen, jengelen en prikkelbaarheid laat zien.

Rugpijn

Rugpijn ontstaat door beknellingen en vernauwingen in de wervelkolom. In het vinden van de oorzaak hiervan, ligt de oplossing.

Vermoeidheid

Vermoeidheid uit zich vaak in moeilijk uit bed komen, overdag veel gapen, koffie nodig hebben om wakker te blijven en niet alles gedaan krijgen wat u zou willen.

Hoofdpijn

De meest voorkomende soort van hoofdpijn is spanningshoofdpijn, gevolgd door migraine en hoofdpijn door medicijngebruik.

Sportblessures

Sportblessures kunnen acuut of chronisch zijn. Acute sportblessures kunnen ontstaan door een verkeerde beweging, een botsing of een valpartij.

Nekpijn

Nekpijn is, na lage rugpijn en schouderklachten, de meest voorkomende klacht in het bewegingsapparaat.

Schouderpijn

Pijn aan de schouder komt vaak voor. Dat komt mede omdat de schouder een complex gewricht is met veel verschillende spieren.

“Na enige weken van erge rugpijn heb ik een open dag van Result Care bezocht. Ik kreeg daar vertrouwen in de deskundigheid en ervaring van de behandelaars en heb daarna een intake gedaan. Het chiropractor-behandeltraject o.l.v. dhr. R. van der Veen in combinatie met de fysiotherapie heeft in 5 behandelingen geleid tot oplossing van mijn rugklacht en correcties van jarenlange wervelkolomkromming.”

Beoordeling van een van onze cliënten op zorgkaartnederland.nl

Andere klachten waarmee Result Care u kan helpen

Bovenstaande klachten zijn zeker niet de enige klachten waarmee we u kunnen helpen. Een overzicht van andere klachten die we ook behandelen: