Uw klachten verholpen in 4 tot 10 behandelingen?

Cliënten van Result Care zijn helaas vaak ervaren reizigers in het medisch circuit. Na de eerste doorverwijzing naar een specialist, volgen vaak nóg meer specialisten, behandelingen, pijnstillers en medicijnen…of te horen krijgen dat u er maar mee moet leren leven

Het probleem van de meeste specialistische behandelingen

Een specialist kijkt maar zelden naar het “totaalplaatje”: hij beperkt zich tot het deel van uw lichaam waar hij in gespecialiseerd is. Soms werkt dat. Maar vaak ook niet. Want hoe vreemd het ook klinkt: de oplossing voor rugpijn is niet altijd een behandeling aan uw rug. Idem dito voor nekpijn, schouderpijn of andere pijn- of chronische klachten.

 

Result Care bekijkt uw hele lichaam, niet alleen uw klacht

Van een verzwikte enkel die tot lage rugklachten leidt (structureel), tot de stoffen die uw lichaam nodig heeft en mist of niet kan gebruiken (biochemisch), tot de rol van stress op uw nekklachten (emotioneel). Bij Result Care vinden we de oorzaak van uw klacht en behandelen dit zonder medicatie of operaties. Manuele behandeling, effectieve oefeningen en op maat advies zorgen voor een structurele, blijvende oplossing.

JVH-ResultCare-icon-total-body

Stap voor stap van uw klachten af

Om u van uw klachten af te helpen, doorloopt u een traject bij Result Care. Dit traject bestaat deels uit vaste onderdelen en deels uit onderdelen die voor u specifiek worden opgesteld.

De eerste afspraak: analyse, behandelplan en eerste behandeling

  • We doen een grondige klinische vaststelling van uw klachten
  • U wordt onderzocht door een van onze fysiotherapeuten
  • U wordt onderzocht door een van onze chiropractoren
  • We stellen een persoonlijk behandelplan voor u op
  • U krijgt direct uw eerste behandeling

Het behandeltraject: de weg naar uw herstel

  • We starten intensief met een wekelijkse behandeling
  • De frequentie wordt afgebouwd naar 1 behandeling per 2 of 3 weken
  • Het zesde consult omvat een evaluatie waarin we samen met u de voortgang van uw herstel beoordelen en vaststellen of vervolgbehandelingen nodig zijn

Nazorg: gezond zijn en gezond blijven

Na uw herstel is het van belang om te zorgen dat u gezond blijft en te voorkomen dat uw klacht terugkeren. We adviseren u over:

  • Maatregelen die u zelf kunt nemen op het gebied van voeding, rust, beweging en oefeningen
  • Of het verstandig is om periodiek terug te komen voor controles en/of behandelingen, en zo ja, met welke frequentie

Waarom reizen mensen uit heel Nederland naar Result Care?

In onze kliniek in Molenhoek – iets ten zuiden van Nijmegen – ontvangen wij cliënten uit heel Nederland. Dat komt omdat cliënten bij Result Care resultaten boeken die ze elders niet hebben kunnen behalen – terwijl ze vaak al veel behandelaars en behandelkamers van dichtbij gezien hebben.

Zo vinden wij de échte oorzaak van uw klacht

Bij klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, nekpijn, stress, schouder- of enkelblessures of lage energie is het moeilijk om de juiste specialist te vinden. U moet (als leek) zelf zien uit te vinden of een podotherapeut, fysiotherapeut, ergotherapeut, osteopaat, coach of chiropractor de juiste aanpak voor uw probleem heeft.

Bij Result Care zien we dat anders

Het adviseren van de juiste specialist vinden wij ónze taak. Daarom krijgt iedere cliënt bij Result Care een zeer uitgebreide lichaamsanalyse bij de eerste afspraak. Zo kunnen we de meeste geschikte specialist – of mix van specialisten – aan u toewijzen. Kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht staan daarbij centraal.

Chiro-Priorities: onze eigen, beproefde methodiek

Onze bewezen methodiek Chiro-Priorities beslaat zeven aspecten van het menselijk lichaam, die in veel gevallen ten grondslag liggen aan gezondheids- en pijnklachten. We kijken nooit alleen maar naar de geïsoleerde klacht, maar altijd verder. Op die manier vinden we de échte oorzaak van de klacht. Chiro-Priorities helpt ons dus om de ware onderliggende oorzaken van uw pijn- en gezondheidsklachten aan te pakken.

Daardoor zijn wij in staat om voor het grootste deel van onze cliënten klachten voor 80% tot 100% op te lossen binnen vier tot tien behandelingen.

“Al sinds mijn jeugd heb ik pijn onder in mijn rug en beleefde mijn eerste spit ervaring in 1960 (ik was toen 13 jaar). Na jaren van bezoeken aan een chiropractor en een natuurarts (de afgelopen 10 jaar) ben ik vorig jaar bij Result Care beland en heb na een grondige behandeling van de chiropractor en de fysiotherapeut geen last meer van mijn rugpijn. De samenwerking tussen beide praktijken is uitzonderlijk goed en doeltreffend.”

Beoordeling van een van onze cliënten op