Shockwave

Shockwave

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Shockwave therapie

Heeft u verkalking in uw spieren? Vroeger werd u hieraan geopereerd. Gelukkig hoeft dat nu niet meer! Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van verkalkingen. Onder andere door shockwavetherapie toe te passen, bent u snel van uw pijn af. En dat zonder dat u geopereerd hoeft te worden of medicijnen hoeft te slikken.

Shockwave is een moderne, wetenschappelijk bewezen en zeer doeltreffende behandelmethode. De shockwavetherapie die bij Result Care wordt toegepast, wordt ook gebruikt bij het vergruizen van nierstenen. Deze nierstenen hoeven dan niet meer operatief verwijderd te worden. Datzelfde gebeurt dus bij het behandelen van verkalkingen in peesplaten, spieren of gewrichten.

Werking shockwave-therapie

Diverse wetenschappelijke studies tonen aan dat shockwavetherapie werkt. Door geluidsgolven in het weefsel door te laten dringen, wordt de bloedcirculatie en stofwisseling bevorderd. Hierdoor zal uw lichaam zelf verder herstellen. Door de aanmaak nieuwe bloedvaten wordt het verstoorde proces in uw peesweefsel doorbroken. Uw klacht wordt op deze manier snel aangepakt en bestreden zonder dat u medicijnen hoeft te slikken of geopereerd hoeft te worden!

Behandeling shockwave-therapie

Bij Result Care maken we gebruik van een van de meest geavanceerde shockwave-apparaten. Daarnaast is er diagnostische echo-apparatuur aanwezig, zodat de mate van de verkalking direct vast te stellen is. Gemiddeld bestaat shockwave-therapie uit 8 tot 10 behandelingen in een tijdsbestek van 3 tot 6 maanden. Naast de behandelingen met shockwave-apparatuur krijgt u advies en enkele oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan. Vraagt u zich af of uw klacht in aanmerking komt voor shockwave-therapie of heeft u andere vragen, maak dan gebruik van de gratis screening. Wij denken graag met u mee!

Voor een behandeling met shockwave wordt een bijdrage in rekening gebracht, in verband met gebruik van dure, geavanceerde apparatuur. Bent u verzekerd voor fysiotherapie? Dan betaalt u alleen de eigen bijdragen van 19,95 per consult.

De fysiotherapeuten van Result Care behandelen onder andere deze klachten met behulp van shockwavetherapie:

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Kim Reijnen

Onze specialist over Shockwave

Ik kan nu mensen helpen met verkalking in hun spieren zonder dat zij geopereerd hoeven te worden. Dat geeft mij en de cliënt een goed gevoel!

Kim Rijnen, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut