Oefentherapie

Oefentherapie

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Snel en blijvend van uw klachten af door oefentherapie

Soms ontstaan uw klachten door een verkeerd beweegpatroon. Heeft u de neiging om deze verkeerde bewegingen steeds te herhalen? Dan keren de klachten snel terug. Om blijvend van uw klachten af te komen, is het daarom van belang om met uw fysiotherapeut naar uw beweegpatroon te kijken.

Uw houding

Werkt u veel achter een computer of zit u veel in uw dagelijks leven? Het is belangrijk om een goede houding aan te nemen. Onze fysiotherapeuten adviseren u daarin. Daarnaast geven ze oefeningen om zelf aan uw houding te blijven werken. In onze ruime trainingszaal kunt u tot twee weken na uw behandeling gratis sporten. Zo kunt u de oefeningen die u van uw fysiotherapeut heeft gekregen direct toepassen.

Bewegen met blessures of tijdens uw revalidatie

Soms is het lastig om te bewegen omdat u herstellende bent van een blessure of operatie. Onze fysiotherapeuten gaan samen met u de trainingszaal in om u persoonlijk te begeleiden tijdens het bewegen. Zo kunt u rustig en veilig revalideren na een blessure of operatie.

Ook het opnieuw aanleren van bepaalde bewegingen kan gedaan worden onder behandeling van één van onze fysiotherapeuten.

Gratis sporten tijdens uw behandeltraject

Bewegen is voor iedereen belangrijk. Een fit lichaam is een gezond lichaam. Heeft u een gezond lichaam? Dan nemen uw lichamelijke klachten af. Om te stimuleren dat u blijft bewegen, kunt u bij ons gebruik maken van onze sportruimte tot twee weken na uw behandeling.

Samen met uw fysiotherapeut stelt u een persoonlijk sportprogramma op en vervolgens kunt u dit direct in de praktijk brengen. Start vandaag nog met bewegen en zorg voor een gezond en fit lichaam!

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onur Gencalioglu

Onze specialist over Oefentherapie

Wist u dat massages in combinatie met oefentherapie u weer sneller op de been helpt?

Onur Gencalioglu, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut