Medical taping

Medical taping

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Medical taping

Heeft u vroeger wel eens een ingetapete enkel gehad? Waarschijnlijk had u dik, wit tape om uw enkel zitten. Hierdoor werden uw spieren geheel ontlast en kreeg u een witte voet waar het bloed nauwelijks meer door kon stromen.

Tegenwoordig gebruiken wij dit soort tape niet meer. Uw spieren moeten de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en de doorbloeding in uw pijnlijke gewricht moet juist gestimuleerd worden. Hiervoor gebruiken de fysiotherapeuten van Result Care medical taping.

Wat is medical taping?

De tape die wordt gebruikt bij medical taping is ter ondersteuning van uw spieren en werkt bevorderend voor de doorbloeding in de huid onder deze tape. De tape is ongeveer net zo rekbaar als uw huid. Het lijkt daarom alsof de tape niet aanwezig is en zorgt toch voor de juiste ondersteuning. Uw spieren worden namelijk niet vastgezet, maar kunnen vrij bewegen, zonder dat ze meer uitrekken dan gewenst.

Medical taping tegen hooikoorts

Wist u dat de fysiotherapeuten van Result Care ook tapen tegen hooikoorts? Omdat de kinesiotape de doorbloeding in uw bindweefsel bevordert, nemen de hooikoortsklachten vaak af. U hoeft hiervoor geen fysiotherapeutisch consult te gebruiken, maar kunt tegen een vast laag tarief uw rug tegen hooikoorts in laten tapen.

Gratis screening

Uw klacht wordt bij Result Care in een gratis screening bekeken door één van onze specialisten. Zij zullen een behandelplan voor u opstellen om zo snel mogelijk tot een zo goed mogelijk resultaat te komen en te blijven. Als uw fysiotherapeut het nodig acht om medical taping te gebruiken, zal hij dit altijd in overleg met u doen. Meld u aan voor een gratis screening en kijk wat de specialisten van Result Care voor u kunnen betekenen.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Koen Werring

Onze specialist over Medical Taping

Door medical taping kan ik mensen helpen hun pijn te verminderen terwijl ze toch kunnen blijven bewegen. Dat is waarvoor ik het doe!

Koen Werring, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut