Hands-on behandeling

Hands-on behandeling

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Hands-on behandeling door fysiotherapeuten

Bij Result Care worden uw klachten hands-on behandeld. Dat wil zeggen dat de fysiotherapeut uw klacht door middel van massage verminderd. De behandeling bij Result Care bestaat voornamelijk uit deze massage. Daarnaast zal de fysiotherapeut u oefeningen mee te geven om zelf te werken aan uw herstel. Deze oefeningen oefent u samen met uw therapeut en kunt u direct uitvoeren in onze sportzaal.

Waarom hands-on behandelingen?

Een hands-on behandeling is het behandelen met de hand door de fysiotherapeut. Hij doet dit om bijvoorbeeld de doorbloeding te verbeteren, de spanning in uw spieren af te laten nemen of de pijn te verminderen. Deze manier van behandelen behaalt bij Result Care goede resultaten in combinatie met chiropractie.

Massage, maar ook bewegen

Hoewel onze behandelingen voornamelijk bestaan uit het masseren van uw spieren, geven wij u ook verschillende oefeningen mee. Zo kunt u er zelf voor zorgen dat uw klachten afnemen, verdwijnen en niet of nauwelijks meer terugkomen. Samen met uw fysiotherapeut oefent u de oefeningen tijdens uw behandeling.

Gratis sporten tijdens uw behandeltraject

Wij vinden het belangrijk dat u een fit en gezond lichaam hebt en houdt. Door op een goede manier te bewegen, verminderen uw klachten en blijven deze geheel weg. In onze sportzaal kunt u onder begeleiding van fysiotherapeuten, tijdens uw behandeltraject gratis sporten.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Hands-on behandelingen

Als u al lang rondloopt met pijn, wilt u een echte oplossing. Het aanpakken van triggerpoints en losmasseren van uw vastzittende spieren is een must voor een effectieve en langdurige oplossing.

Melissa van Oijen, Result Care

Ervaringen van cliënten

 • 14 mei 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Na 20 jaar hevige nek en bovenrug klachten, en na met vele fysiotherapeutische , accupuntuur en nog zo wat technieken behandeld te zijn, zonder blijvend pijn vrij resultaat, kwam ik tot mijn vreugde...

 • 4 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Een perfect luisterend oor waarop de goede diagnose gesteld werd en daarop volgend de behandeling die iedere keer een beetje aan gepast werd omdat het al een oude blessure was waar een andere...

 • 3 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik heb contact gehad met twee chiropractors en twee fysiotherapeuten en ben enkele maanden onder behandeling geweest met een teleurstellend resultaat. Mijn klachten waren na die tijd helemaal niet...

  2 personen vinden dit een nuttige waardering.

Onze werkwijze in 1 minuut