Cupping

Cupping

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Cupping

Als u het gevoel heeft dat uw huid strak staat? Dat is goed mogelijk! Om van dit gespannen gevoel af te komen, is een diepe bindweefselmassage nodig. Bij Result Care bereiken we dagelijks goede resultaten met cuppingtherapie. De spanning wordt als het ware weggenomen en de afvalstoffen worden afgevoerd.

Wat is cupping?

Als u ontspannen ligt, wordt er een aantal cupjes op uw huid gezet. Deze worden door middel van een vacuümpompje vastgezogen aan uw huid. De cupjes blijven een tijdje op uw huid staan en het diepe bindweefsel wordt behandeld.

Na de eerste behandeling zijn er vaak rode tot soms paarse vlekken op de huid te zien. Deze verdwijnen vanzelf weer en zijn volkomen normaal. De vlekken worden veroorzaakt door de doorbloeding die ineens enorm gestimuleerd wordt. Uw lichaam zorgt zelf voor verder herstel.

Na twee tot drie behandelingen merkt u écht het effect van cuppingtherapie. De herstelperiode van de vlekken gaat dan ook veel sneller. De fysiotherapeuten gebruiken cuppingtherapie om uw herstel te ondersteunen en bevorderen. Afvalstoffen worden door cupping snel opgeruimd door uw eigen lichaam en cellen kunnen weer nieuwe energie opnemen waardoor uw herstelproces wordt bevorderd.

Cupping bij Result Care

Cupping wordt bij ons vaak gebruikt om de ontspanning van uw bindweefsel af te nemen. Onze behandelaars zullen nooit cupping gebruiken zonder overleg met u. Hij zal u wel adviseren in de mogelijke voordelen voor u en uw klacht met betrekking tot cuppingtherapie.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Cupping

Door cuppingtherapie zie ik veel van mijn cliënten snel vooruitgaan. Zij voelen zich ‘ruimer in hun vel’ en kunnen sneller weer doen wat ze altijd deden.

Onur Gencalioglu, Result Care

Ervaringen van cliënten

 • 14 mei 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Na 20 jaar hevige nek en bovenrug klachten, en na met vele fysiotherapeutische , accupuntuur en nog zo wat technieken behandeld te zijn, zonder blijvend pijn vrij resultaat, kwam ik tot mijn vreugde...

 • 4 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Een perfect luisterend oor waarop de goede diagnose gesteld werd en daarop volgend de behandeling die iedere keer een beetje aan gepast werd omdat het al een oude blessure was waar een andere...

 • 3 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik heb contact gehad met twee chiropractors en twee fysiotherapeuten en ben enkele maanden onder behandeling geweest met een teleurstellend resultaat. Mijn klachten waren na die tijd helemaal niet...

  2 personen vinden dit een nuttige waardering.

Onze werkwijze in 1 minuut