Result Care:

Fysiotherapie

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Heeft u een fysio nodig?

U loopt al een tijd rond met pijn. Dat belemmert u in wat u eigenlijk wil doen. Daarom is het belangrijk dat uw fysiotherapeut een doelgericht plan opstelt om uw klacht direct aan te pakken en te verminderen. Wij begrijpen dat. Hier wordt uw klacht serieus genomen en krijgt u de behandeling die bij u en uw klacht past.

Behandelmethoden

Niet elke klacht is hetzelfde. De oplossing voor uw klacht dus ook niet. Wij behandelen verschillende klachten met verschillende behandelmethoden. U bij ons terecht voor:

Uw behandelaar bekijkt uw klacht en stelt in overleg met u een persoonlijk behandelplan op. Zo worden uw wensen meegenomen.

Deze klachten behandelen wij

Met fysiotherapie is een breed scala aan klachten te verhelpen. Toch zien wij veel mensen wiens klachten niet verholpen zijn bij een andere fysiotherapeut. Onze behandelmethode is zeer effectief en helpt u wel van de pijn af.

De klachten die wij behandelen zijn zeer uiteenlopend. Vaak zien wij mensen met klachten als:

 1. Rugpijn
 2. Hielspoor
 3. Nekpijn
 4. Slijmbeursontsteking
 5. Hoofdpijn
 6. Sportblessures

Fysiotherapie & chiropractie: een unieke combinatie

Om uw klachten goed te kunnen verhelpen, wordt u bij ons vaak behandeld door een fysiotherapeut en chiropractor. Onze ervaring is dat mensen, die naast fysiotherapie ook chiropractische behandelingen krijgen, veel minder behandelingen nodig hebben om tot het gewenste resultaat te komen.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Fysiotherapie

Door verschillende behandeltechnieken zorg ik ervoor dat mensen weer snel de dingen kunnen doen die zij graag willen doen. De kwaliteit van hun leven wil ik graag verbeteren.

Koen Werring, Result Care

Ervaringen van cliënten

 • 14 mei 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Na 20 jaar hevige nek en bovenrug klachten, en na met vele fysiotherapeutische , accupuntuur en nog zo wat technieken behandeld te zijn, zonder blijvend pijn vrij resultaat, kwam ik tot mijn vreugde...

 • 4 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Een perfect luisterend oor waarop de goede diagnose gesteld werd en daarop volgend de behandeling die iedere keer een beetje aan gepast werd omdat het al een oude blessure was waar een andere...

 • 3 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Ik heb contact gehad met twee chiropractors en twee fysiotherapeuten en ben enkele maanden onder behandeling geweest met een teleurstellend resultaat. Mijn klachten waren na die tijd helemaal niet...

  2 personen vinden dit een nuttige waardering.

Onze werkwijze in 1 minuut