Fibromyalgie behandeling op maat

Fibromyalgie behandeling op maat

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Fibromyalgie behandeling op maat

Fibromyalgie wordt ook wel “weke delen reuma” genoemd. Het is een vervelende, pijnlijke aandoening die zich met name voordoet in de spieren en in het bindweefsel rond de gewrichten. Naast de pijn, zorgt fibromyalgie vaak ook voor extreme vermoeidheid.

Oorzaak fibromyalgie

Voor fibromyalgie is nog geen eenduidige oorzaak gevonden. Het is zelfs moeilijk te diagnosticeren. Uit onderzoek blijkt dat fibromyalgie-patiënten niet tot een diepe slaap komen. Hierdoor staan zij bijna altijd vermoeid op. In de diepe slaap worden weefsels hersteld. Bij fibromyalgie worden weefsels dus nauwelijks hersteld. Dat levert veel pijn op.

Fibromyalgie behandeling door fysiotherapeut

Een behandeling om fibromyalgie weg te nemen bestaat niet. Wel kan de pijn verminderd worden. Gespannen spieren zijn voor iedereen pijnlijk. Met fibromyalgie is dit extra pijnlijk. Het is daarom van belang dat de spanning zo snel mogelijk weggenomen wordt. Dit kan door een bezoek aan de fysiotherapeut. Door rustige massages wordt de pijn verminderd.

Fibromyalgie behandeling door chiropractor

Een chiropractor kan helpen bij het herstellen van uw wervelkolom. In uw wervelkolom bevinden zich de zenuwen die het zelfherstellend vermogen van uw lichaam bevorderen. Als deze zenuwen geen vrije ruimte hebben, kan het lichaam zichzelf niet herstellen. Een chiropractor kan uw zenuwen weer vrij baan geven. Hierdoor gaat uw lichaam zichzelf sneller herstellen.

Een persoonlijke behandeling bij fibromyalgie

De ervaringen met fibromyalgie verschillen erg per persoon. Daarom doen wij uitgebreid onderzoek naar u als persoon. We nemen uw pijnklachten serieus en kijken samen met u naar verbeteringen. Zo kan een verkeerde houding bijdragen aan uw pijn.

Een team van specialisten staat voor u klaar om uw pijn te verminderen.

Een effectieve behandeling bij fibromyalgie

Ons team bestaat uit fysiotherapeuten en chiropractors die u een effectieve fibromyalgie therapie kunnen leveren. Doordat wij onze krachten samen hebben gebundeld, kunnen wij altijd op maat gemaakte zorg leveren bij een fibromyalgie. Deze vorm van zorg is uniek in Nederland. Niet voor niets komen onze cliënten vanuit heel Nederland naar onze praktijk om de effectieve fibromyalgie behandeling te ervaren.

Wij hanteren een fibromyalgie therapie met sessies die wekelijks worden gehouden en daarna worden afgebouwd naar één sessie per 2 à 3 weken. Elke cliënt is anders en daarom passen wij de behandeling per cliënt aan. Heeft u behoefte aan meer behandelingen, dan kan dit worden verwerkt in uw persoonlijke behandelplan.

Meld u hieronder aan voor een vrijblijvende screening. Hierin kunnen wij beoordelen in hoeverre we u kunnen helpen.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Chronische pijn

Alleen wanneer er gekeken wordt naar uw hele lichaam en de verbanden tussen verschillende delen van uw lichaam, wordt uw klacht verholpen.

Cliff Duncan, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut