Fibromyalgie behandeling

Een op u aangepaste fibromyalgie behandeling kan veel klachten doen verminderen bij fibromyalgie. Result Care is al meer dan 25 jaar specialist in het verhelpen van klachten bij fibromyalgie, rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en nog veel andere lichaamsklachten. Met meerdere specialisten onder één dak krijgt u de behandeling die u nodig heeft. Met onze unieke aanpak zult u bij ons gegarandeerd verschil merken. Maak direct een afspraak voor een gratis screening inclusief eerste behandeling!

Benieuwd of wij uw fibromyalgie de baas kunnen zijn?
Maak een afspraak voor een gratis screening!

Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, chiropractors en NEO-therapeuten die u een effectieve fibromyalgie therapie kunnen leveren. Doordat wij onze krachten samen hebben gebundeld, kunnen wij altijd op maat gemaakte zorg leveren bij een fibromyalgie behandeling. Deze vorm van zorg is uniek in Nederland. Niet voor niets komen onze cliënten vanuit heel Nederland naar onze praktijk om de effectieve fibromyalgie behandeling te ervaren.

Stel uw vraag

Artrose & ouderdom

Huilbaby

Rugpijn

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Sportblessures

Nekpijn

Schouderpijn

Onze specialist over fibromyalgie

“Een goede fibromyalgie behandeling kenmerkt zich door een een grondige persoonlijke analyse. Ik kijk naar alle lichamelijke facetten maar ook naar factoren als voeding en stress. Deze manier van kijken heeft ervoor gezorgd dat ik al heel veel cliënten zorgeloos door het leven laat gaan. Daar doe ik het voor!”

Coenraad Fourie, Result Care

Fibromyalgie therapie

Een succesvolle fibromyalgie therapie is zeer persoonlijk. De klachten van een fibromyalgie patiënt zijn erg gevarieerd. Daarom kijken wij uitgebreid naar u als cliënt. Wij nemen niet alleen uw klacht onder handen maar met onze holistische blik, kijken wij naar meerdere factoren. Stress of verkeerde voeding kunnen bijdragen aan uw klacht. Wij hanteren een brede onderzoeksmethode waarbij we alle zaken van het lichaam meenemen. Deze onderzoeksmethode, ook wel Chiro-Priorities genoemd, zorgt ervoor dat wij de juiste diagnose kunnen stellen. Veel cliënten, die al bij heel wat specialisten zijn geweest, komen om die reden naar ons toe. Wij gaan op zoek naar de échte oorzaak.

Behandelmethode

Wij hanteren een fibromyalgie therapie met sessies die wekelijks worden gehouden en daarna worden afgebouwd naar éen sessie per 2 à 3 weken. Elke client is anders en daarom passen wij de behandeling per client aan. Heeft u behoefte aan meer behandelingen, dan kan dit worden verwerkt in uw persoonlijke behandelplan. Wij gaan voor resultaat!

Wij hebben contracten met alle verzekeraars voor een fibromyalgie behandeling. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan worden uw behandelingen (deels) vergoed door uw verzekeraar. Wij zijn aangesloten bij KNGF, NCA en zijn geregistreerd chiropractor. Wij zijn gevestigd in Molenhoek, vlakbij Nijmegen en zijn 5 dagen in de week geopend.

Wilt u graag meer informatie over onze fibromyalgie behandeling? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen

Een greep uit onze diensten: nekpijn verhelpen chronische hoofdpijn chronische lage rugpijn

Specifieke klachten?

Lees direct meer over onze aanpak voor:
Artrose, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid, sportblessures, schouderpijn en andere klachten.

Klaar om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Uw screening is gratis en vrijblijvend. Bellen kan ook: 024 358 59 05