Ben jij klaar om fit te worden én te blijven?

Fit in 12 weken - Remco van der Veen - ebook fitness en sport

Download mijn e-book en ik vertel je hoe jij
 GEWOON FIT wordt
zonder diëet en
zonder elke dag sporten!

In mijn GRATIS e-book vertel ik jou:

Jouw droomlichaam bereikt in de 12 weken

Snel en effectief een gezond gewicht bereikt

Hoe je snel sterker wordt en minder klachten krijgt

Welke eetpatronen lekker én gezond zijn

Hoe je je lifestyle aanpast met kleine veranderingen 

Hoe je deze nieuwe lifestyle voor altijd vol houdt!


Even voorstellen: Remco van der Veen

Remco van der Veen - gratis ebook - sport en fitness en voeding

Al een paar jaar ben ik flink aan het sporten om er goed uit te zien. De tijd daarvoor ging mijn leven vooral over biertjes drinken in mijn studentenstad, feesten, naar festivals en natuurlijk werden daar ongezonde dingen gegeten. 

In die tijd boeide het me niet zoveel dat mijn conditie slecht was, ik eigenlijk wel wat sterker kon worden en daardoor ook minder lichamelijke klachten zou hebben. Maar tijden veranderen... 

Ik ben ondertussen vader geworden, vanaf 10 juli een getrouwd man, werk fulltime, doe een deeltijdstudie HBO-fysiotherapie én sport zo'n 3 tot 4 keer in de week. Ik let op mijn voeding en kan wel van mezelf zeggen dat ik Gewoon Fit ben. 

Een sixpack? Daar heb ik ooit van gedroomd. Maar ik wil niet 7 dagen in de week in de sportschool zijn. Ik wil niet op álles wat ik eet letten en ik wil af en toe een paar biertjes kunnen drinken. Ik wil GEWOON FIT zijn. 

Ik ben naast trainer ook een echt mens. Ik ga je geen lifestyle aansmeren voor een sixpack die jij niet kunt volhouden (tenzij je dat graag wil...) Een sixpack is slechts voor een handjevol zeer actieve en gedisciplineerde mensen weggelegd. 

Als je mijn 12-wekenprogramma hebt gevolgd zal je er een lifestyle aan overhouden die vol kunt houden en waarbij je je blij over jezelf zult voelen. Met energie, kracht, geen honger en weinig tot geen lichamelijke klachten. 

Je hoeft geen fervent fitnesser te zijn om jouw doel te halen:

Je hoeft geen uren in de sportschool door te brengen

Je hoeft niet alleen maar gezond te eten

Je hoeft niet de hele dag door met afvallen bezig te zijn

Je mag wel lekkere dingen eten

Je mag wel bier drinken als je naar de kroeg gaat

Je mag wel een frietje of broodje Döner eten als jij dat wil

Ook jouw doel is te behalen binnen 12 weken!

Copyright © 2018 | Alle rechten voorbehouden | JVH webbouw
Page Created with OptimizePress