Overgewicht? Onze leefstijlcoach helpt u, geheel gratis!

Overgewicht? Onze leefstijlcoach helpt u, geheel gratis!

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

De meest effectieve methode om af te vallen: geheel gratis!

Heeft u overgewicht en wilt u hier van af? Dat kan met leefstijlcoaching! Het is ons doel om u inzicht te geven in uw leefstijl en deze blijvend aan te pakken. Alleen dan kunnen we samen zorgen voor een blijvende verandering en een gezond lichaam. We werken niet alleen aan een gezond gewicht, maar we kijken ook naar de behoeftes die uw lichaam heeft. Ook stress en vermoeidheid zijn namelijk gevolgen van een ongezonde leefstijl.

Ons programma wordt volledig vergoed én kost u geen eigen risico

Effectieve leefstijlinterventies worden door alle zorgverzekeraars vergoed vanuit het basispakket en kost u geen eigen risico. Zo krijgt u begeleiding op de weg naar een gezonde leefstijl. Bij Result Care willen we dat iedereen optimaal van zijn of haar leven kan genieten. Voor ons betekent dit dat u een volledig programma doorloopt waarin u eerst intensief begeleid wordt en vervolgens steeds meer vrijheid krijgt om het zelf te doen.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat deze gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) goed werkt en dat er goede resultaten worden geboekt. Daarom wordt dit traject volledig vergoed door uw zorgverzekeraar en kost het geen eigen risico.

Leefstijlcoaching: het programma

De begeleiding bij Result Care wordt verzorgd door Sonja Edelaar. Zij is gediplomeerd leefstijlcoach en aangesloten bij de BLCN. Met Sonja doorloopt u in twee jaar tijd het GLI-programma CooL.

De intensieve fase bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten en 4 individuele gesprekken met de leefstijlcoach. Samen met u worden uw doelen opgesteld en wordt er gepraat over het tempo dat u wilt aanhouden. Het is van belang dat uw levensstijl verandert en dat werkt het beste als u 100% achter de doelen en het tempo staat waarin we te werk gaan.

Na de intensieve fase is het tijd om het zelf te doen. In de 16 maanden die volgen zijn er nog 8 groepsbijeenkomsten en 4 individuele gesprekken met uw coach. Hierin krijgt u de begeleiding die u nodig hebt om zelfstandig vast te houden aan de veranderingen die u heeft doorgevoerd. U wordt steeds een beetje meer losgelaten en mag het na 24 maanden geheel zelfstandig doen!

Wanneer kan ik meedoen aan leefstijlcoaching?

  • Heeft u een BMI boven de 30?
  • Heeft u een BMI boven de 25 en een verhoogde kans op hart- en vaatziekten?
  • Heeft u een BMI boven de 25 en een verhoogde kans op diabetes type 2?
  • Bent u ouder dan 18?

Dan kunt u zich inschrijven voor een gratis screening bij onze leefstijlcoach. In dit vrijblijvende gesprek bekijkt u samen met haar of u aan alle voorwaarden voldoet om mee te doen. Voordat u kunt starten heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. In de gratis screening wordt hier meer over uitgelegd.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Volledig vergoed vanuit elke basisverzekering!

Onze Leefstijlcoach

Een intensief en effectief behandelplan voor mensen met overgewicht. Door de intensieve begeleiding valt u af en verandert u uw leefstijl waardoor u niet terugvalt in oude patronen.

Sonja Edelaar, Result Care

Ervaringen van cliënten