Kindercoaching

Kindercoaching

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Coaching voor kinderen

NEO-therapie is een zeer effectieve methode om uw kind een stap verder te kunnen helpen. We gaan niet alleen met hem/haar in gesprek, maar behandelen ook echt met behulp van bio-resonantie. Zelfs thema’s die in het onderbewustzijn meespelen worden geadresseerd, behandeld en opgelost.

Werkwijze

Kindercoaching voor kinderen wordt in twee fasen gedaan. In de eerste fase, de NEO-therapie, worden de zaken die uw kind heeft meegemaakt en belemmeren aangepakt. De tweede fase is de coaching fase. Hierin geven we u als ouder en het kind tips en handvatten om de ontwikkeling te stimuleren en ondersteunen.

Mijn dochter heeft geen driftbuien en huilbuien meer, ze is nu een vrolijke en actieve meid die dingen onderneemt.

NEO-therapie

Bij NEO-therapie worden bewuste en onbewuste trauma’s bij je kind blootgelegd en behandeld. Het gaat hierbij om trauma’s als moeilijke geboorte, echtscheiding, verlies van grootouder of gepest worden. Bij NEO-therapie wordt er niet alleen over deze trauma’s gepraat, ze worden ook behandeld. Dit wordt gedaan door middel van de zeer effectieve methode van bio-resonantie. Onbewuste trauma’s hebben zich vaak voorgedaan in de tijd voordat we ons iets kunnen herinneren.

Een voorbeeld daarvan is een moeilijke geboorte: stel je wordt met de navelstreng om je nek geboren en het eerste moment is een volledige verstikking. Een dergelijke heftige ervaring kan doorwerken in de rest van het leven bij je kind. Met NEO-therapie worden ook deze trauma’s bij uw kind opgelost.

Sinds ik met mijn zoontje in behandeling ben bij NEO-therapie, heb ik een heel ander kind teruggekregen. Hij is rustig en doet het veel beter op school.

Kindercoaching

Wanneer trauma’s van uw kind zijn opgelost, is het belangrijk om ook de volgende stap te zetten. We geven u als ouder ook de handvatten om uw kind verder te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling. Daarbij kun je denken aan het stellen van haalbare en tastbare doelen. Om die te behalen helpen we u met het maken van ouder-kind afspraken. Hierbij wordt altijd de ontwikkeling van uw kind in het achterhoofd gehouden. Uiteindelijk zult u patronen sneller gaan herkennen en weten hoe u hiermee om moet gaan in het belang van uw kind.

Na een aantal behandelingen bij de kindercoaching met NEO-therapie, zit mijn dochter weer lekker in haar vel en kan ze beter omgaan met haar emoties.

Heeft uw kind ook last van driftbuien, is hij/zij teruggetrokken, erg druk of presteert hij/zij volgens u niet op zijn/haar volledige kunnen op school?

Kindercoaching bij Result Care kan uw kind daarbij helpen! Boek uw gratis screening hier.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Mirande van der Veen

Onze specialist over Coaching

Coaching is er voor iedereen die nog beter in z'n vel wil zitten en meer uit zichzelf wil halen. Niet alleen als het slecht gaat...
Mirande van der Veen, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut