Wij helpen u weer op de rit

Wij helpen u weer op de rit

Wordt het u allemaal even teveel?

Loopt u ook al een tijd rond met stress of negatieve gevoelens? Bent u snel angstig, boos of maakt u zich snel zorgen en weet u niet goed hoe u hiermee om moet gaan? Onze therapeuten helpen u snel en effectief. Met een positieve insteek en een directe aanpak, bent u snel van uw stress en/of trauma’s af.

Alles wat we meemaken komt binnen via onze zintuigen. We ruiken, voelen, zien, proeven en horen de hele dag door allerlei verschillende dingen. In een situatie roept u (onbewust) een emotie op en hierop volgt een reactie.

Niet elke emotie wordt volledig afgemaakt. We leren van jongs af aan dat we (soms) over emoties heen moeten stappen en door moeten gaan. Dat kan op latere leeftijd in de weg gaan zitten. Als een emotie niet volledig wordt verwerkt, schreeuwt deze elke keer om meer aandacht.

De emoties die we niet helemaal verwerkt hebben, duwen we weg. Er zijn verschillende overlevingsstrategieën die u kunt ontwikkelen om niet stil te staan bij de emotie. Als de emotie dan opnieuw omhoog komt, duikt u direct de overlevingsstrategie in die u geleerd heeft. Hoe vaker u dit doet, hoe onbewuster dit proces gaat.

Uiteindelijk is de reactie zo geautomatiseerd dat u eigenlijk geen idee heeft waarom u reageert zoals u reageert. Zelfs bij de kleinste situaties waar een klein beetje van die emotie omhoog komt, springt u uit uw vel. Vervelend voor uw omgeving, maar zeker zo vervelend voor u!

Onze behandelingen bestaan uit coachgesprekken waar we samen kijken naar uw onverwerkte emoties, trauma’s en overlevingsstrategieën. Welke staan u in de weg en welke dienen u? We zorgen er samen voor dat uw leven weer in balans komt.

Door de onderliggende, onverwerkte emoties te neutraliseren in uw energiesysteem, krijgt u de keuze om te reageren zoals u wil. Tot nu toe beslist de emotie en de overlevingsstrategie hoe u reageert. Na de behandelingen heeft u de keuze hoe u reageert. We kijken naar nieuwe strategieën die u eigen kunt maken zodat u kunt doen wat u wil en niet meer belemmerd wordt.

Wij werken met IEMT en Neuro-Emotionele Ontkoppeling zodat de kern van het probleem wordt aangepakt. De hersendelen die zorgen dat we kunnen praten, zijn niet de delen waar (onverwerkte) emoties opgeslagen liggen. Daarom werken wij op dit tweede deel van uw hersenen. U hoeft niet veel te praten en niets uit te leggen, als u dat niet wil, zolang u maar het gevoel omhoog kan halen wat u belemmert. Wij werken direct op dit gevoel en niet op de woorden die het gevoel omschrijven.

Onze behandelmethoden zijn zeer effectief bij:

  • traumaverwerking
  • PTSS
  • rouwverwerking
  • stress
  • burn-out
  • persoonlijke groei/ontwikkeling
  • angst
  • depressieve gevoelens
  • lichamelijke klachten (die voortkomen uit stress)

De combinatie van de behandelmethoden die wij gebruiken is uniek in Nederland! Al honderden mensen hebben slechts in enkele behandelingen geweldige resultaten gehaald.

Het is tijd om in gesprek te gaan met een therapeut van Result Care. U werkt een persoonlijk plan door en merkt al na enkele behandelingen resultaat: u heeft uzelf weer teruggevonden en kunt bouwen aan een nieuwe toekomst.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze Coaches

In dit programma leren we u welke overlevingsstrategieën u hanteert. Wat belemmert u? Door emoties bij de kern te verwerken én nieuwe overlevingsstrategieën aan te leren, leert u uw eigen ik weer kennen!

Mirande van der Veen & Milou Meijer

Emotie & Trauma coaches Result Care

Ervaringen van cliënten