Onze coach helpt u uw emoties weer onder controle te krijgen

Onze coach helpt u uw emoties weer onder controle te krijgen

Wordt het u allemaal even teveel? Met onze hulp lost u het op

Loopt u ook al een tijd rond met stress of negatieve gevoelens? Bent u snel angstig, boos of maakt u zich snel zorgen en weet u niet goed hoe u hiermee om moet gaan? Onze therapeuten helpen u snel en effectief. Met een positieve insteek en een directe aanpak, bent u snel van uw stress en/of trauma’s af.

Alles wat we meemaken komt binnen via onze zintuigen. We ruiken, voelen, zien, proeven en horen de hele dag door allerlei verschillende dingen. In een situatie roept u (onbewust) een emotie op en hierop volgt een reactie. Soms zijn deze emoties vervelend en voel je je rot.
Alles wat we meemaken kan worden verwerkt. Mits u de juiste begeleiding krijgt. De therapeuten van Result Care zijn gespecialiseerd in traumaverwerking. Zo verwerkt u uw onverwerkte emoties en staan deze emoties u niet meer in de weg.

Emoties, we hebben ze allemaal, positieve en negatieve emoties. Vooral de negatieve emoties zitten vaak in de weg. De vraag is waar deze emoties vandaan komen. Als jong kind hebben we geleerd om met een bepaalde manier met emoties om te gaan. Als tiener of volwassenen reageer je nog hetzelfde als je als kind hebt gedaan. We zijn in staat de vervelende emotie in ons lijf op te slaan. U herkent vast wel dat als stress bijvoorbeeld buikpijn kan veroorzaken. Ieder mens heeft zo zijn eigen zwakke plek waar vervelende emoties zich uiten.

Wij pakken uw probleem direct aan waar het zich bevindt: in het energiesysteem van het lichaam. Emoties zijn namelijk een vorm van energie. Uw lichaam ervaart wat u prettig vindt, maar ook wat u niet fijn vindt.
Gevoelens en emoties zijn moeilijk uit te leggen, dat begrijpen wij. Daarom heeft onze therapie een andere insteek: u hoeft uw gevoelens en emoties niet uit te leggen. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw emotie wordt verwerkt en niet meer in de weg staat.

Onze behandelingen variëren van gesprekken tot het geven van advies en het begeleiden van uw dagelijkse bezigheden. De methode is geschikt voor iedereen: van baby tot hoogbejaard.

Onze therapeut kan u helpen bij:

 • Burn-out- en vermoeidheidsklachten
 • Rouwverwerking
 • Stress en spanning
 • Omgaan met hoog sensitiviteit
 • Angsten
 • Stemmingsklachten
 • Onzekerheid
 • Trauma’s, denk aan ongevallen, zaken waarvan u nachtmerries krijgt
 • Ongewenste intimiteiten
 • Emotieregulatie
 • Depressieklachten

Een trauma ontstaat ineens. Bijvoorbeeld bij een auto-ongeluk. Hoe langer het trauma in uw systeem zit, hoe langer uw klachten duren en hoe meer last u krijgt van deze onverwerkte emoties. Waren uw klachten in het begin alleen psychisch, na een aantal maanden worden veel psychische klachten ook lichamelijk. Bij Result Care hebben we alle specialismen in huis om u zowel van uw psychische als lichamelijke klachten af te helpen.

Het is tijd om in gesprek te gaan met een therapeut van Result Care. U werkt een persoonlijk plan door en merkt al na enkele behandelingen resultaat: u heeft uzelf weer teruggevonden en kunt bouwen aan een nieuwe toekomst.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze Coaches

In het Happy Emotions programma delen wij onze inzichten, inspiratie en kennis over hoe jij grip kunt krijgen op jouw emoties. Je gaat praktisch en intensief aan de slag met jouw emoties. Want het geheim van jouw geluk ligt in je emoties. 

Mirande van der Veen & Milou Meijer

Emotie & Trauma coaches Result Care

Ervaringen van cliënten