Chronische rugpijn

Wie langer dan drie maanden onafgebroken last heeft van rugklachten spreekt van chronische rugpijn. Een veelvoorkomend probleem waar lang niet altijd de juiste behandeling voor wordt toegepast. Result Care is specialist in het verhelpen van chronische rugpijn. Door de unieke aanpak, waarbij verder wordt gekeken dan alleen de klacht, zorgt Result Care ervoor dat 80% tot 100% van de cliënten pijnvrij wordt. Dat doen wij binnen vier tot tien behandelingen. Benieuwd of wij uw chronische rugpijn de baas kunnen zijn? Maak een afspraak voor een gratis screening!

Benieuwd of wij uw chronische rugpijn de baas kunnen zijn?
Maak een afspraak voor een gratis screening!

Chronische rugpijn kenmerkt zich door verkramping van spieren, bewegingsbeperkingen, pijn richting benen, billen en voeten en is daarnaast op te delen in verschillende soorten. Chronische rugklachten zijn niet alleen heel pijnlijk, het belemmert u ook in uw dagelijkse bezigheden. Chronische rugpijn heeft geen standaard profiel en daarom is een chronische rugklachten behandeling ook nooit hetzelfde. Result Care is uniek in zijn aanpak en bewezen effectief. Wij helpen u van uw chronische rugpijn af door een op maat gemaakte chronische rugklachten behandeling.

Stel uw vraag

Artrose & ouderdom

Huilbaby

Rugpijn

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Sportblessures

Nekpijn

Schouderpijn

Onze specialist over chronische rugpijn

Het belangrijke punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het uit een min of meer normale verdeling van letters bestaat, in tegenstelling tot “Hier uw tekst, hier uw tekst” wat het tot min of meer leesbaar nederlands maakt.

Coenraad Fourie, Result Care

Chronische rugklachten behandeling

Waar de meeste behandelaars alleen kijken naar de klacht zelf, zijn wij ervan overtuigd dat dit niet de juiste methode is. Wij kijken naar het complete plaatje en zoeken echt naar de kern van het probleem. Dit houdt in dat wij naast de klacht, kijken naar het complete holistische plaatje. Emoties, het zenuwstelsel maar ook gebitsocclusie en voeding zijn bij ons basisbeginselen die allereerst worden onderzocht om een juiste diagnostiek te maken. Bij een effectieve chronische rugklachten behandeling is uitgebreid onderzoek essentieel.

Als de oorzaak is achterhaald, stellen wij een persoonlijk behandelingsplan op dat zich vertaald in een wekelijkse behandeling. Dit wordt afgebouwd naar 1 behandeling per 2 tot 3 weken. Uiteraard verzorgen wij ook de nazorg. Wij geven u uitgebreid advies op het gebied van oefeningen, rust en voeding. Een compleet behandelplan, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Waarom Result Care uniek is

Wij hebben vele specialisten in onze praktijk die, vanuit hun expertise en met behulp van de Chiro-Priorities aanpak, u een juiste diagnose kunnen geven. Wij behandelen vele cliënten die al bij meerdere behandelaars zijn geweest en geen verbetering hebben gekend. Daarnaast behandelen wij cliënten die direct een doeltreffende oplossing zoeken. Onze chiropractors, fysiotherapeuten en NEO-therapeuten hebben jarenlang ervaring met chronische rugpijn. U bent dan ook bij ons in goede handen voor een effectieve chronische rugklachten behandeling.

Result Care is al jaren bewezen specialist in het verhelpen van chronische rugpijn. Niet voor niets komen cliënten vanuit het hele land naar onze praktijk. Wij zorgen met onze Chriro-Priorities aanpak ervoor dat u pijnvrij de deur weer uit gaat. Ons motto: “Voor een fit en pijnvrij lichaam” is onze drijfveer en heeft ervoor gezorgd dat veel cliënten onze praktijk met een glimlach hebben verlaten. Dat is waar wij ons elke dag graag voor inzetten!

Onze praktijk bevindt zich in Molenhoek (naast Nijmegen) en is vijf dagen in de week geopend, op woensdag ook in de avonduren. Wij verwelkomen u graag.

Afspraak maken

Een greep uit onze diensten: chronische nekklachten chronische hoofdpijn lage rugklachten behandeling

Specifieke klachten?

Lees direct meer over onze aanpak voor:
Artrose, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid, sportblessures, schouderpijn en andere klachten.

Klaar om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Uw screening is gratis en vrijblijvend. Bellen kan ook: 024 358 59 05