Chronische rugpijn behandeling

Kiest u voor een chronische rugpijn behandeling bij Result Care, dan bent u bij ons binnen vier tot tien behandelingen klachtenvrij. Door onze unieke aanpak, waarbij wij verder kijken dan de klacht zelf, zorgen wij dat 80-100% van de cliënten pijnvrij onze praktijk verlaten. Niet voor niets komen onze cliënten vanuit heel Nederland naar Molenhoek. Ervaar onze effectieve chronische rugpijn behandeling zelf en meld u aan voor een gratis screening!

Benieuwd of wij uw chronische rugpijn de baas kunnen zijn?
Maak een afspraak voor een gratis screening!

Onze zeer effectieve aanpak, genaamd de Chiro-Priorities aanpak, die wij hanteren bij een chronische rugpijn behandeling bestaat uit het onderzoeken van het totaalplaatje. We kijken waar de klacht vandaan komt maar daarnaast ook naar uw algemene welbevinden. Een klacht heeft namelijk niet altijd te maken met een scheve wervel of verkeerde houding zoals vaak al snel wordt geconcludeerd. Wij nemen ook zaken als zenuwstelsel, gebitsocclusies, voeding en emoties mee in het onderzoek.

Op basis van dit uitgebreide onderzoek stellen wij een op maat gemaakte chronische rugpijn behandeling op. Dit start met een wekelijks programma waarna dit wordt afgebouwd naar 1 behandeling per 2 tot 3 weken. Wij vinden nazorg zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat klachten worden voorkomen of dat deze terugkeren. U ontvangt daarom altijd bij ons advies op het gebied van oefeningen, bewegingen, rust en voeding. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht als u vragen heeft.

Stel uw vraag

Artrose & ouderdom

Huilbaby

Rugpijn

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Sportblessures

Nekpijn

Schouderpijn

Onze specialist over chronische rugpijn

“Het verbaast me telkens weer hoe veel mensen er met chronische rugpijn door blijven lopen. De juiste oplossing is voor velen niet gevonden en uitzichtloosheid is een woord dat ik helaas veel voorbij hoor komen. Result Care biedt met een unieke en bewezen aanpak een oplossing. Onnodig met rugpijn lopen is dan ook verleden tijd!”

Coenraad Fourie, Result Care

Therapie voor rugklachten

Wij behandelen zowel cliënten met acute of incidentele rugklachten als cliënten met chronische rugklachten. Wij zijn voor velen het adres als men al bij allerlei specialisten is geweest. Wij bieden namelijk een zeer effectieve therapie voor rugklachten die in 80-100% van de gevallen werkt. Wat voor rugklachten u ook heeft, wij zorgen voor een compleet op u aangepaste therapie voor rugklachten.

Result Care is gespecialiseerd in rugklachten. Vanuit het hele land komt men naar Molenhoek voor een effectieve therapie voor rugklachten. Wij vinden de échte oorzaak van u klacht en u zult daarom ook altijd met een tevreden gezicht onze praktijk uit lopen. Wij hebben een team van 6 specialisten die stuk voor stuk gedreven zijn om uw klacht te behandelen. Wij gaan verder waar anderen stoppen!

Result Care is al ruim 25 jaar actief en inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip als het gaat om een effectieve chronische rugpijn behandeling. Wij zijn als zorgbehandelaar aangesloten bij instituten als KNGF, NCA en uiteraard zijn wij geregistreerd chiropractor. Wij verwelkomen u graag!

Een greep uit onze diensten: nekpijn verhelpen chronische rugpijn aspecifieke lage rugklachten

Specifieke klachten?

Lees direct meer over onze aanpak voor:
Artrose, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid, sportblessures, schouderpijn en andere klachten.

Klaar om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Uw screening is gratis en vrijblijvend. Bellen kan ook: 024 358 59 05