Snel van uw chronische pijn af zonder medicijnen

Snel van uw chronische pijn af zonder medicijnen

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Snel van uw chronische pijn af zonder medicijnen

Altijd pijn in uw nek, rug of hoofd? Grote kans dat u last heeft van chronische pijn. Een veelvoorkomend probleem waar veel mensen lang mee blijven rondlopen. Op tv heeft u de reclames al meermaals gezien, maar meer medicijnen slikken heeft geen zin. Deze pijnstillers onderdrukken uw pijn, maar zorgen niet voor herstel.
Door een behandeling bij Result Care komt u langdurig van uw pijnklachten af zonder medicijnen!

Wat is er te doen tegen chronische pijn?

Chronische pijn wordt vaak veroorzaakt door veel spierspanning en blokkades in de wervelkolom. De plaats waar deze spierspanning en/of de blokkades zich bevinden, is niet altijd de plek waar uw pijn zit. Het is aan te raden om in beweging te blijven om altijd te blijven bewegen met chronische pijn. Zo kunt u in eerste instantie zelf uw chronische pijn reduceren.

Het behandeltraject bij chronische pijn

Veel van onze cliënten zijn al behandeld bij meerdere specialisten. Door de unieke combinatie tussen fysiotherapie en chiropractie, is de opbrengt bij Result Care vele malen groter. Binnen enkele behandelingen ervaren veel mensen al enorme verbeteringen.
In de eerste behandeling wordt u uitgebreid onderzocht door een fysiotherapeut en een chiropractor. Naar aanleiding van de bevindingen van deze twee specialisten wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierdoor kunnen wij snel een plan van aanpak ontwikkelen en u snel van uw chronische pijnklachten afhelpen.

De chronische klachten die wij voorbij zien komen en succesvol behandelen zijn:

Daarnaast ervaren veel mensen met artrose ook een vermindering van pijn door de behandelingen van Result Care.

Loop niet te lang door met uw chronische pijnklachten, maar boek een gratis screening bij Result Care om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Chronische pijn

Alleen wanneer er gekeken wordt naar uw hele lichaam en de verbanden tussen verschillende delen van uw lichaam, wordt uw klacht verholpen.

Cliff Duncan, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut