Snel van uw chronische pijn af zonder medicijnen

Snel van uw chronische pijn af zonder medicijnen

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Snel van uw chronische pijn af zonder medicijnen

Altijd pijn in uw nek, rug of hoofd? Last van uw knieën, heupen, schouders of enkels? Grote kans dat u last heeft van chronische pijn. Een veelvoorkomend probleem waar veel mensen lang mee blijven rondlopen. Voor veel klachten aan het bewegingsapparaat is er een oplossing. Iets wat echt stuk is, is misschien niet meer te maken. Maar voor veel klachten is er verlichting mogelijk!

Wat is er te doen tegen chronische pijn?

Chronische pijn wordt vaak veroorzaakt door veel spierspanning, lichte ontstekingen en blokkades in de wervelkolom. De plaats waar deze problemen zich bevinden, is niet altijd de plek waar uw pijn zit. Het is aan te raden om in beweging te blijven met chronische pijn. Zo kunt u in eerste instantie zelf uw chronische pijn reduceren.

U heeft wellicht de reclames op tv gezien. Voltaren, ibuprofen en A. Vogel is een greep uit de tientallen redmiddelen die uw pijn zouden verlichten. Wellicht doen ze dat ook. Maar toch is het niet de oplossing. Veel mensen met chronische pijn hebben dit geprobeerd en zijn al bij verschillende therapeuten geweest. Veel mensen die bij Result Care komen, hebben een dergelijk verhaal. Er wordt nauwelijks gekeken naar de oorzaak van de klachten en daarom wordt er een verkeerd behandelplan opgesteld. Geen reden tot paniek: het is niet te laat. U kunt vandaag nog starten met uw behandelplan bij Result Care.

Het behandeltraject bij chronische pijn

Veel van onze cliënten zijn al behandeld bij meerdere specialisten. Door de unieke combinatie tussen fysiotherapie, chiropractie, coaching en sport is de opbrengt bij Result Care vele malen groter. Binnen enkele behandelingen ervaren veel mensen al enorme verbeteringen.
In de eerste behandeling wordt u uitgebreid onderzocht door een fysiotherapeut en een chiropractor. Naar aanleiding van de bevindingen van deze twee specialisten wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierdoor kunnen wij snel een plan van aanpak ontwikkelen en u snel van uw chronische pijnklachten afhelpen.

Het behandelplan bestaat niet alleen uit het ondergaan van manuele behandelingen: u kunt zelf ook actief deelnemen aan uw behandelproces. Op die manier versnelt u de resultaten die u wilt behalen. Door veilig te gaan bewegen en dit rustig op te bouwen met één van onze personal trainers en te kijken naar de psychologische aspecten van uw pijn, kunt u grote stappen maken in een korte tijd.

De chronische klachten die wij voorbij zien komen en succesvol behandelen zijn:

Daarnaast ervaren veel mensen met artrose ook een vermindering van pijn door de behandelingen van Result Care.

Loop niet te lang door met uw chronische pijnklachten, maar boek een gratis screening bij Result Care om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Cliff Duncan

Onze specialist over Chronische pijn

Alleen wanneer er gekeken wordt naar uw hele lichaam en de verbanden tussen verschillende delen van uw lichaam, wordt uw klacht verholpen.

Cliff Duncan, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut