Wilt u na jaren uw chronische nekpijn verhelpen? Kies voor Result Care!

Wilt u na jaren uw chronische nekpijn verhelpen? Kies voor Result Care!

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Wilt u na jaren uw chronische nekpijn verhelpen? Kies voor Result Care!

Wilt u na jaren uw chronische nekpijn verhelpen? Heeft u hier al jaren last van? Dan belemmert dit u waarschijnlijk behoorlijk in uw dagelijks leven. Nekpijn is pijn die de hele dag zeurt en vaak erger wordt door beweging. Simpele dingen als het kijken naar uw mobiele telefoon of aan een bureau zitten zijn al ongemakkelijk. Dit komt mede doordat uw nek het meest beweeglijke deel van de wervelkolom is. De nekwervels zorgen voor 80% van de rotatie van uw hoofd. Uw hoofd beweegt de hele dag. Ook tijdens liggen is er druk op de nekwervels. De combinatie van belasting en beweging maken behandeling moeilijk. Daarnaast is uw nek erg kwetsbaar. Onze specialisten weten dat als geen ander en zullen extreem zorgvuldig omgaan met uw nek.

Wat zijn de oorzaken van chronische nekpijn?

De oorzaken van chronische nekpijn lopen erg uiteen. Vaak is een opbouw van klachten de oorzaak. Uw nekpijn kan veroorzaakt worden door:

  • Stress
  • Een hernia
  • Artrose
  • Een slechte houding
  • Blokkades in wervelkolom

Chronische nekpijn verhelpen bij Result Care; anders dan anders

Wij verhelpen uw chronische nekpijn door een combinatie van fysiotherapie en chiropractie. De fysiotherapeut zorgt door massagetechnieken voor ontspanning in de spieren. Onze chiropractors brengen, indien nodig, een correctie aan in uw wervelkolom. Hierdoor ervaart u na een paar behandelingen al pijnverlichting.

Onze specialisten zijn ervan overtuigd dat u een leven kunt hebben zonder chronische nekpijn. Wij kunnen vaak iets voor u betekenen. Ook als u al op andere plekken bent geweest.

Naast de lokale behandeling wordt er elders in het lichaam gezocht naar blokkades. Beperkte beweeglijkheid in schouders kan uw nekklachten ook veroorzaken. Wij onderzoeken uw hele lichaam op zoek naar de échte oorzaak van uw klacht. Door de oorzaak te behandelen, bent u sneller van uw pijn af.

Wij verhelpen al 25 jaar chronische nekklachten bij mensen zoals u! Om uw nekpijn te verhelpen, bent u bij Result Care dus aan het goede adres. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Boek dan een gratis screening in en laat één van onze specialisten vrijblijvend kijken naar uw klacht.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Nekpijn

Wij bekijken niet alleen uw nek, maar uw hele lichaam. Zo wordt uw klacht bij de oorzaak aangepakt en verholpen. Wij helpen u graag van uw nekpijn af.

Tom Mechels, Result Care

Ervaringen van cliënten

Onze werkwijze in 1 minuut