Chronische nekklachten

Heeft u last van chronische nekklachten en bent u op zoek naar een behandelmethode die u écht van u klachten af helpt? Result Care staat met zijn team van specialisten voor u klaar. Met onze unieke behandelmethode hebben wij al vele clienten van hun klachten geholpen. Niet voor niets komt men vanuit het hele land naar Molenhoek om onze bewezen aanpak te ervaren. Zelf last van chronische nekklachten? Maak direct een afspraak voor een gratis screening en eerste behandeling!

Benieuwd of wij uw chronische nekklachten de baas kunnen zijn?
Maak een afspraak voor een gratis screening!

De Chiro-Priorities aanpak is onderdeel van onze onderzoeksmethode. Wij onderzoeken alle facetten van uw lichaam maar ook u als patiënt. Lang niet alle klachten bij langdurige nekpijn komen vanzelfsprekend door bijvoorbeeld een slechte houding. De methode die wij hanteren kijkt naar alle facetten van het lichaam, daarbij is de kijk op u als cliënt ook onderdeel. We noemen dit holistisch kijken.

Stel uw vraag

Artrose & ouderdom

Huilbaby

Rugpijn

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Sportblessures

Nekpijn

Schouderpijn

Onze specialist over chronische nekklachten

“Het is helaas een veelvoorkomend probleem waar lang niet altijd de juiste aandacht aan wordt besteed. Chronische nekklachten zijn vaak een samenhang van verschillende factoren. Een grondig onderzoek naar de kern van het probleem is dan ook onmisbaar voor de juiste aanpak. Ik help u graag.”

Coenraad Fourie, Result Care

Langdurige nekpijn behandelen

Het is na pijn in de onderrug en schouderklachten de meest voorkomende lichaamsklacht: nekpijn. Chronische nekklachten kunnen na bijvoorbeeld een valpartij ontstaan maar ook door sport of een whiplash. Zelfs een verdraaide knie kan oorzaak zijn van langdurige nekpijn. Chronische nekpijn belemmert u in uw dagelijkse werkzaamheden en is erg vervelend. Wij gaan op basis van het uitgebreide onderzoek met u een behandelplan opstellen. Hierbij zullen in eerste instantie wekelijkse sessies worden ingericht welke worden afgebouwd naar één sessie per 2 à 3 sessies weken.

In principe hanteren wij een termijn van 4-10 behandelingen voor een succesvol traject. Na 6 weken doen wij een grondige evaluatie waarbij we bekijken of verdere behandelingen nog nodig zijn. Nadat u bij ons in behandeling bent geweest volgt het nazorgtraject. Om klachten te voorkomen is het erg belangrijk dat er een goed nazorgtraject wordt opgezet. Wij geven u instructies op het gebied van bewegingen, oefeningen en rust.

Result Care is al 25 jaar actief op het gebied van chronische rugpijn, aanhoudende hoofdpijn en chronische nekklachten. Wij krijgen met name cliënten die al bij veel specialisten zijn geweest maar nog geen verbetering hebben gekend. Wij hebben contracten met alle verzekeraars in Nederland. Als u aanvullend bent verzekerd worden onze behandelingen (deels) vergoed. Wij zijn daarnaast aangesloten bij instanties zoals het KNGF, NCA en zijn geregistreerd chiropractor. Wij zijn 5 dagen per week geopend, ook in de avonduren. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Bel direct naar 024-3585905 of info@Result Care.nl.

Contact opnemen

Een greep uit onze diensten: nekpijn verhelpen chronische hoofdpijn chronische lage rugpijn

Specifieke klachten?

Lees direct meer over onze aanpak voor:
Artrose, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid, sportblessures, schouderpijn en andere klachten.

Klaar om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Uw screening is gratis en vrijblijvend. Bellen kan ook: 024 358 59 05