Chronische lage rugpijn

Het is een probleem bij velen, chronische lage rugpijn. Het is overigens de meest voorkomende streek van de rug waar klachten vandaan komen. Wie chronische lage rugpijn kent, lijkt misschien uitzichtloos. Result Care heeft daarentegen een bewezen effectieve aanpak dat heeft geleid tot 80% klachtenvermindering bij chronische lage rugpijn patiënten. Benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons terecht voor een gratis screening!

Benieuwd of wij uw chronische lage rugpijn de baas kunnen zijn?
Maak een afspraak voor een gratis screening!

Herkent u termen als continu ‘hangen’ in de rug, verkeerd bukken en een verkeerde houding én heeft u nog steeds te maken met chronische lage rugpijn? Dit snelle vooroordeel zien wij helaas heel veel terugkomen. De meeste behandelaars benoemen een van bovenstaande termen en geven u oefeningen mee die weinig tot niets doen. Result Care gaat verder en kijkt naar de kern van het probleem. Hierbij hanteren wij een brede tactiek en onderzoeken we zowel uw klacht als u als patiënt.

Stel uw vraag

Artrose & ouderdom

Huilbaby

Rugpijn

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Sportblessures

Nekpijn

Schouderpijn

Onze specialist over chronische lage rugpijn

“Een compleet mens veranderen, zo noem ik het maar even. Ik maak het elke dag weer mee. De oplossing voor chronische lage rugpijn bestaat en ik help u dan ook graag. Onnodig met pijn rondlopen is verleden tijd!”

Coenraad Fourie, Result Care

Chronische lage rugpijn behandeling

Holistisch kijken en zoeken naar de kern, dat is eigenlijk hoe we onze chronische lage rugpijn behandeling kunnen omvatten. Niet altijd is een scheve wervel, verkeerde houding of welk zichtbaar probleem dan ook de oorzaak van uw klacht. Stress of een verstoord voedingspatroon kan ook oorzaak zijn van uw klacht. Door onze brede onderzoekstechniek kijken wij naar alle aspecten en kunnen daardoor veel beter een op maat gemaakte chronische lage rugpijn behandeling opzetten. Niet voor niets zorgen wij er met deze aanpak voor dat 80-100% van onze cliënten pijnvrij de deur bij ons uitlopen. Wij zorgen voor een chronische lage rugpijn behandeling die echt werkt.

Result Care bestaat al vele jaren en is specialist in chronische lage rugpijn klachten. Daarnaast zijn hoofdpijn en nekpijn twee onderwerpen die wij dagelijks behandelen. Ook behandelen wij klachten als spierontstekingen, fybromyalgie en nog vele andere klachten. Wij krijgen met name patiënten over de vloer die al bij vele specialisten zijn geweest en geen vermindering of verbetering hebben gekend. Wij hebben door onze Chiro-Priorities aanpak al vele patiënten geholpen om zich weer pijnvrij en normaal te bewegen door het leven. Dat is waar we het voor doen!

Contact opnemen

Result Care bestaat al ruim 25 jaar en is er voor jong en oud die te maken heeft met pijnklachten. Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars en aangesloten bij genootschappen als KNGF en NCA en zijn geregistreerd chiropractor en fysiotherapeut.

Een greep uit onze diensten: nekpijn verhelpen chronische hoofdpijn fybromyalgie behandeling

Specifieke klachten?

Lees direct meer over onze aanpak voor:
Artrose, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid, sportblessures, schouderpijn en andere klachten.

Klaar om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Uw screening is gratis en vrijblijvend. Bellen kan ook: 024 358 59 05