De behandeling voor chronische lage rugpijn

De behandeling voor chronische lage rugpijn

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

De behandeling bij chronische lage rugpijn

Chronische lage rugpijn is een klacht die veel voorkomt. Bij ongeveer 3 op de 10 mensen geven lage rugklachten belemmeringen in het dagelijks leven. Na een behandeling voor chronische lage rugklachten bij de huisarts zijn pijnstillers vaak de eerste oplossing. Pijnstillers onderdrukken de pijn en zullen daardoor als een verlossing voelen. Toch bieden deze medicijnen geen uitkomst.

Ongeveer de helft van de mensen die met chronische lage rugklachten bij de chiropractor aanklopt, is al bij de huisarts geweest. Voor hen heeft de behandeling voor chronische lage rugklachten bij de huisarts niet of onvoldoende geholpen.

Chronische lage rugpijn: de behandeling van Result Care

Heeft u ook al een behandeling voor chronische lage rugpijn geprobeerd? Bent u al bij een huisarts en/of een fysiotherapeut geweest, maar loopt u nog steeds rond met klachten? Result Care gaat verder waar een fysiotherapeut alleen stopt. Wij bieden een behandeling waarbij we kijken naar de kern van uw pijn. De oorzaak van chronische lage rugpijn hoeft namelijk niet alleen maar in uw rug te zitten.

Ons team van specialisten bekijkt uw hele lichaam en het functioneren hiervan. Zo vinden zij de kern van de pijn. Door deze te behandelen, loopt u na de eerste behandeling al met pijnverlichting onze kliniek uit!

Hoe ziet een behandeling voor chronische lage rugpijn bij Result Care eruit?

Een behandeling voor chronische lage rugpijn wordt bij Result Care dagelijks uitgevoerd. Ons team is daardoor dagelijks bezig met het verhelpen van klachten zoals die van u.

U bent bij ons onder behandeling van een fysiotherapeut én een chiropractor. De fysiotherapeut zorgt ervoor dat er ontspanning ontstaat in de spieren.
De chiropractor zorgt ervoor dat er meer beweging komt in uw wervelkolom. Hierdoor zult u direct merken dat u zich beter en met minder pijn kunt bewegen.

Waarom chiropractie bij de behandeling van chronische rugpijn?

Chronische lage rugpijn wordt vaak veroorzaakt door een verminderde beweeglijkheid in de rug. Een huisarts kan deze beweeglijkheid niet terugkrijgen door u medicijnen voor te schrijven. Een chiropractor brengt een correctie aan in uw rug waardoor deze beweeglijkheid wél terugkomt. Hierdoor hoeft u geen medicijnen te slikken en heeft u toch resultaat!

Wilt u weten of het team van Result Care iets voor uw chronische lage rugpijn kan betekenen? Boek dan nu een geheel vrijblijvende screening in

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Chronische rugpijn

Een integrale aanpak met veel aandacht is nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Zowel op het gebied van behandeling van klachten als sporten gaan wij net een stapje verder dan u gewend bent. Daardoor zult u zich zeer op uw plek voelen

Ron van der Veen, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut