Chronische hoofdpijn de baas

Chronische hoofdpijn de baas

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Chronische hoofdpijn de baas

Heeft u last van hoofdpijn? We spreken van chronische hoofdpijn als u meer dan 15 dagen per maand last heeft van hoofdpijn. Hoofdpijn kan u belemmeren met uw werk, het huishouden of andere bezigheden. Result Care kijkt niet naar alleen naar uw hoofdpijn, maar ook naar de oorzaak hiervan. Onze chiropractors en fysiotherapeuten bekijken alle facetten in uw lichaam die naar chronische hoofdpijnklachten kunnen leiden en pakken deze aan. Hierdoor worden uw pijnklachten niet alleen onderdrukt, maar voorgoed verholpen.

Lichamelijk onderzoek bij chronische hoofdpijn

Er zijn verschillende soorten chronische hoofdpijn en daarom loopt de behandeling sterk uiteen. We willen het beste behandelplan voor u opstellen. Ons onderzoek loopt als volgt:

  • Uitgebreide vragenlijst over medische geschiedenis en leefstijl
  • Onderzoek naar vitaminen en mineralen in het lichaam
  • Onderzoek naar spierspanning
  • Onderzoek naar beweeglijkheid nek
  • Onderzoek naar zenuwblokkades in rug
  • Controle van correcte sluiting gebit

Op basis van dit onderzoek en de bevindingen daarvan stellen we voor uw chronische hoofdpijn een passend behandelplan op.

De behandeling van Result Care

In de meeste gevallen bestaat de chronische hoofdpijn behandeling uit massagetechnieken in de nekspieren door onze fysiotherapeut. Dit zorgt voor minder spanning in de spieren. Na de behandeling van de fysiotherapeut zorgt de chiropractor door veilige correcties in de nek voor meer beweeglijkheid in de gewrichten. Tevens geeft de chiropractor advies over belangrijke voedingssupplementen voor uw klacht. Tekorten van onder andere vitaminen zijn namelijk ook een belangrijke oorzaak.

Veel mensen ervaren door deze uitgebreide aanpak en behandeling verlichting. Of dat ook bij u het geval is, kunnen we inschatten op basis van een gratis screening. Boek een gratis screening en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Hoofdpijn

Hoofdpijn heeft vaak te maken met spierspanning vanuit uw nek. Door verschillende massagetechnieken helpen wij die spanning te verminderen en heeft u snel minder pijn.

Ellen Dammers, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut