Chronische hoofdpijn

Zoekt u naar een effectieve behandelmethode voor chronische hoofdpijn? Result Care is met zijn bewezen aanpak een unieke zorgverlener in Nederland. Met een behandelplan op maat en met een groot team van specialisten, bent u bij ons op het goede adres voor een natuurlijke oplossing voor uw chronische hoofdpijn. Kom langs voor een gratis screening en eerste behandeling. Maak direct een afspraak!

Benieuwd of wij uw chronische hoofdpijn de baas kunnen zijn?
Maak een afspraak voor een gratis screening!

Chronische hoofdpijn is niet alleen erg vervelend, het belemmert u ook in uw dagelijkse bezigheden. Er wordt gesproken van chronische hoofdpijn als u meer dan 15 dagen per maand last heeft van hoofdpijn. Chronische hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben. Oorzaken als spanningen vanuit de nek maar ook een slecht passend gebit zijn veelvoorkomend.

Wij onderzoeken op basis van de Chiro-Priorities methode de aanleiding voor uw chronische hoofdpijn. Wij onderzoeken u grondig en kijken daarbij naar facetten als voeding, zenuwstelstel en gebitsocclusie. Soms kan het gebruik van bepaalde voedingsmiddelen of medicijnen oorzaak zijn van uw hoofdpijn. Wij zoeken naar de échte oorzaak van uw klacht. Uw behandelplan wordt van hieruit opgesteld en welke specialist u daarbij ook nodig heeft, Result Care heeft alles onder één dak.

Stel uw vraag

Artrose & ouderdom

Huilbaby

Rugpijn

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Sportblessures

Nekpijn

Schouderpijn

Onze specialist over chronische hoofdpijn

“Ik kom veel in contact met cliënten die radeloos zijn omdat zij geen oplossing meer vinden voor hun chronische hoofdpijn. Het is dan ontzettend mooi om te zien dat ik met de bewezen aanpak Result Care zo ontzettend veel cliënten pijnvrij door het leven kan laten gaan. Simpelweg fantastisch!”

Coenraad Fourie, Result Care

Migraine natuurlijke oplossingen

Chronische hoofdpijn en migraine worden vaak met elkaar verward. Hoofdpijn is bij migraine een onderdeel en chronische hoofdpijn is enkel hoofdpijn. Migraine is een lichaamsaandoening die ervoor zorgt dat functioneren bijna niet meer mogelijk is. Bij chronische hoofdpijn is dit nog wel mogelijk maar dagelijkse werkzaamheden zijn wel hinderlijk. Wie lijdt aan migraine en natuurlijke oplossingen zoekt, kan bij Result Care terecht voor klacht verlichtende methoden.

Bij migraine zijn natuurlijke oplossingen vaak alleen verlichtend. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste behandelmethode. Ontspanning is bijvoorbeeld een belangrijke factor die een migraineaanval helpen voorkomen. (Emotionele) stress is een belangrijke bron van migraine. Ook spanningen vanuit het lichaam kunnen een migraineaanval doen ontstaan.

Klantervaringen

Result Care heeft een uniek concept in Nederland en heeft al velen kunnen helpen met chronische hoofdpijn. Goede service is een van onze speerpunten en onze cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9,1! Onze praktijk is gelegen in Molenhoek, vlakbij Nijmegen, en wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag. Bekijk de actuele openingstijden en maak direct een afspraak!

Een greep uit onze diensten: lage rugklachten behandeling chronische nekklachten aspecifieke lage rugklachten

Specifieke klachten?

Lees direct meer over onze aanpak voor:
Artrose, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid, sportblessures, schouderpijn en andere klachten.

Klaar om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Uw screening is gratis en vrijblijvend. Bellen kan ook: 024 358 59 05