Wat doet een chiropractor?

Wat doet een chiropractor?

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor heeft een universitaire opleiding van minimaal 4 jaar gehad. Na deze opleiding heeft elke chiropractor nog eens een jaar stage gelopen in de chiropractie voordat hij zelf aan de slag mag. Op de opleiding en in deze stage is het analytisch vermogen van de chiropractor goed ontwikkeld. Zo kijkt een chiropractor vooral naar de oorzaak van uw klacht. Door deze oorzaak te achterhalen, kan de chiropractor voor u een behandelplan opstellen om uw klacht te behandelen.

Chiropractor behandelt zonder medicijnen

Een chiropractor bevordert het zelf herstellend vermogen van uw lichaam. Hij kan u hierdoor behandelen zonder dat u medicijnen hoeft te gebruiken. Medicijnen onderdrukken uw pijn voornamelijk, waardoor het lijkt of uw klacht verdwenen is. Vaak komen de klachten weer terug.

Een chiropractor heft blokkades in uw wervelkolom op, waardoor uw zenuwen weer goed doorbloed worden. Hierdoor herstelt uw lichaam zich als het ware vanzelf en hoeft u geen medicijnen te slikken!

Chiropractor bij Result Care

Result Care is het grootste chiropractiecentrum van de omgeving Nijmegen. Er werken vier chiropractors en meerdere fysiotherapeuten. De samenwerking tussen deze twee disciplines is uniek. Door een goede en nauwe samenwerking ervaren onze klanten vaak na 1 of 2 behandelingen al enorme verbeteringen.

Gratis Screening door een chiropractor

Ook wij zijn geen tovenaars en kunnen niet elke klacht verhelpen. Om u goed en objectief te adviseren, hebben we een gratis screening voor u. U wordt gezien door een chiropractor en hij kan bepalen of hij iets met uw klacht kan. Naar aanleiding van deze screening kan er een behandelplan worden opgesteld om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Vergoeding behandeling chiropractor

Wij zijn aangesloten bij elke zorgverzekeraar. Als u aanvullend verzekerd bent voor ‘alternatieve geneeswijzen’, dan wordt (een deel van) de behandeling vergoed. U dient de behandeling aan de balie af te rekenen en de nota zelf bij uw verzekering in te dienen. De screening is geheel vrijblijvend en gratis.

Wilt u bij Result Care gebruik maken van fysiotherapie? Als u verzekerd bent voor fysiotherapie worden de behandelingen (binnen uw pakket) rechtstreeks bij uw verzekeraar gedeclareerd.

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Chiropractie

De chiropractors van Result Care gaan opzoek naar de oorzaak van uw klacht. Door deze te behandelen voelt u zich snel weer goed!

Ron van der Veen, Result Care

Ervaringen van cliënten

Onze werkwijze in 1 minuut