Chiropractie

Chiropractie

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars!

Heeft u regelmatig last van rug-, nek-, of hoofdpijn? Of heeft u andere klachten?

Bent u al bij verschillende specialisten geweest? Maar blijft de pijn terugkomen? Wilt u eindelijk een échte oplossing? Dan bent u bij Result Care in goede handen. Onze chiropractors zijn hoogopgeleid, waardoor zij getraind zijn niet alleen de plek van de pijn te behandelen maar ook de oorzaak van uw (chronische) klacht op te sporen en te verhelpen. Hierdoor bent ú op de snelste manier van uw klachten af. In een gratis screening vertelt een van onze chiropractoren daar graag meer over.

Chiropractie en fysiotherapie: een unieke combinatie

Om klachten goed te kunnen verhelpen wordt u bij ons vaak behandeld door een chiropractor en fysiotherapeut. Onze ervaring is dat mensen die naast chiropractie ook fysiotherapeutische behandeling krijgen, veel minder behandelingen nodig hebben om tot het gewenste resultaat te komen.

Fysiotherapeutisch deel van de behandeling

Onze fysiotherapeuten onderscheiden zich door in het begin een hands-on aanpak te hebben waarbij verschillende massagetechnieken worden gebruikt. Tevens maken zijn gebruik van technieken als echografie, shockwave, taping en dry-needling. Deze hands-on aanpak wordt ondersteund door mobiliserende oefeningen die u als huiswerk meekrijgt in onze app. Als u onder behandeling bent bij Result Care kunt u gratis gebruik maken van onze sportfaciliteiten.

De fysiotherapeut helpt ook met een stukje voorlichting. Hierdoor krijgt u inzicht in welke factoren herstel bij in de weg staan en wat u eraan kan doen om dit te verbeteren. Denk daarbij aan:

  • een verkeerde houding
  • aspecten van uw leefstijl
  • op een verkeerde manier bewegen
  • bepaald gedrag wat tot negatieve effecten leidt

Inclusief Gratis
onbeperkt fitness

Geen verwijsbrief
nodig

Betrokken
behandelaars

Persoonlijke
aandacht

Onze specialist over Chiropractie

De chiropractors van Result Care gaan opzoek naar de oorzaak van uw klacht. Door deze te behandelen voelt u zich snel weer goed!

Ron van der Veen, Result Care

Ervaringen van cliënten

    Onze werkwijze in 1 minuut