Aspecifieke lage rugklachten

Heeft u last van aspecifieke lage rugklachten en zoekt u een behandeling die écht werkt? Result Care is uw partner. Wij zijn naast hoofdpijn en nekpijn, gespecialiseerd in aspecifieke lage rugklachten. 80% van onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het behandelen van aanhoudende lage rugpijn. Met onze unieke en zeer effectieve aanpak zorgen wij ervoor dat 80-100% van de cliënten klachtenvrij het pand verlaat. Bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Maak direct een gratis afspraak!

Benieuwd of wij uw aspecifieke lage rugklachten de baas kunnen zijn?
Maak een afspraak voor een gratis screening!

Het is de meest voorkomende regio van het lichaam waar klachten voorkomen: de onderrug. Aanhoudende lage rugpijn is daarom ook niet nieuw voor ons. Met behulp van de Chiro-Priorities aanpak, waarbij we niet alleen naar uw klacht maar naar u als cliënt kijken, zorgen wij ervoor dat u een effectieve en op maat gemaakte lage rugklachten behandeling krijgt. Wij onderzoeken u namelijk grondig en kijken daarbij verder dan alleen de plek van de pijn.

Ons team bestaat uit meerdere specialisten. Hierdoor krijgt u altijd de zorg die u nodig heeft bij aspecifieke lage rugklachten. U bent niet afhankelijk van één specialist maar door onze unieke teamverband krijgt u de specialist die u op dat moment nodig heeft.

Stel uw vraag

Artrose & ouderdom

Huilbaby

Rugpijn

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Sportblessures

Nekpijn

Schouderpijn

Onze specialist over aspecifieke lage rugklachten

“Maar liefst 80% van mijn cliënten komt bij mij langs met rugklachten. Het is dan ontzettend mooi om te zien dat ik met de bewezen aanpak van Result Care zo veel cliënten pijnvrij door het leven kan laten gaan. Daar sta ik elke dag toch heel graag voor op!”

Coenraad Fourie, Result Care

Aanhoudende lage rugpijn behandeling

Onze behandeling voor aanhoudende lage rugpijn bestaat uit één therapiesessie per week die we zullen afbouwen naar één behandeling per 2 à 3 weken. De eerste afspraak voor uw aspecifieke lage rugklachten bij ons is gratis en u ontvangt daar direct een behandeling. Na 6 behandelingen doen wij een grondige evaluatie waarbij we nagaan of een vervolgbehandeling nodig is of dat het nazorgtraject kan worden gestart. Het nazorgtraject bestaat uit advies over oefeningen, bewegingen rust en voeding.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Behandelingen van onze fysiotherapeuten en chiropractors worden (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket. In uw polis kunt u terugvinden of uw verzekeraar de behandelingen vergoed.

Al meer dan 25 jaar is Result Care de specialist op het gebied van aspecifieke lage rugklachten en dat is niet onopgemerkt gebleven. Met onze unieke methode hebben wij al vele cliënten pijnvrij door het leven laten gaan. Door Zorgkaart Nederland worden wij zelfs beoordeeld met een 9,1! Wij gaan verder waar menig behandelaar stopt.

Wilt u zelf ervaren hoe uw aspecifieke lage rugklachten binnen enkele behandelingen zullen verdwijnen? Maak direct online een afspraak voor een gratis screening!

Een greep uit onze diensten: chronische rugpijn behandeling nekpijn verhelpen fybromyalgie behandeling

Specifieke klachten?

Lees direct meer over onze aanpak voor:
Artrose, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid, sportblessures, schouderpijn en andere klachten.

Klaar om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Uw screening is gratis en vrijblijvend. Bellen kan ook: 024 358 59 05