Aanhoudende hoofdpijn

Zoekt u een natuurlijke manier om uw aanhoudende hoofdpijn de baas te zijn? Result Care biedt met zijn Chiro-Priorities methode een unieke en bewezen effectieve behandeling. In vier tot meestal 10 behandelingen bent u van uw klachten af. Wij gaan door tot de kern van het probleem is gevonden. Ons team van chiropractors en fysiotherapeuten staan voor u klaar. Maak direct een afspraak voor een eerste gratis screening inclusief eerste behandeling!

Benieuwd of wij uw aanhoudende hoofdpijn de baas kunnen zijn?
Maak een afspraak voor een gratis screening!

Hoofdpijn is een klacht die u in het dagelijks leven zeer kan belemmeren. Hoofdpijn kan op verschillende plekken van het hoofd voorkomen en door verschillende problemen worden veroorzaakt. Veelvoorkomende problemen zijn spanningen in de nek en problemen vanuit de rug. Maar niet alle aanhoudende hoofdpijn klachten worden hierdoor veroorzaakt. Wij kijken verder dan de standaard onderzoeksmethoden en gaan door tot de échte oorzaak is gevonden!

Waarom kiezen mensen voor Result Care? Onze cliënten komen namelijk van heinde en verre naar onze praktijk in Molenhoek. Door de zeer uitgebreide lichaamsanalyse waarbij verder wordt gekeken dan alleen de plek van de pijn, zorgen wij ervoor dat we aanhoudende hoofdpijn langdurig kunnen verhelpen en zorgen wij er daarnaast voor dat de aanhoudende hoofdpijn niet terug zal keren.

Stel uw vraag

Artrose & ouderdom

Huilbaby

Rugpijn

Vermoeidheid

Hoofdpijn

Sportblessures

Nekpijn

Schouderpijn

Onze specialist over aanhoudende hoofdpijn

“Er lopen helaas heel veel mensen onnodig lang rond met aanhoudende hoofdpijn. Veelal omdat de juiste methode nog niet is gevonden. Onze bewezen techniek kan uw klachten verhelpen en u een pijnvrije toekomst bieden. Ik kom graag met u in contact.”

Coenraad Fourie, Result Care

Hoofdpijn verhelpen

Wie al bij vele specialisten is geweest, zal herkennen dat er vaak alleen wordt gekeken naar de kern van de pijn. Wij hanteren een andere aanpak. Door ons uitgebreide team van professionals kunnen wij een behandeling starten die volkomen aangepast is op uw specifieke probleem. Deze aanpak is uniek gezien u bij ons niet afhankelijk van één specialisme maar wij deze krachten samen hebben gebundeld.

Wij hanteren een natuurlijke aanpak en gaan door tot wij de échte oorzaak van de klacht hebben ontdekt. Wij maken een op maat gemaakt behandelplan om uw aanhoudende hoofdpijn daadkrachtig te lijf te gaan. Wekelijks zal er een behandelsessie worden ingepland wat zal worden afgebouwd naar een behandeling per 2 à 3 weken. Daarnaast omvat onze strategie een goed nazorgtraject waarbij we willen voorkomen dat uw klachten terugkeren.

Onze behandelmethode Contact opnemen

Ons team van professionals en onze unieke aanpak hebben ertoe geleid dat men vanuit heel Nederland naar Result Care komt om te profiteren van een effectieve behandeling voor aanhoudende hoofdpijn. Wij zijn met zijn allen zeer gedreven om uw hoofdpijn te verhelpen en stellen daarvoor alles in het werk. U bent bij ons verzekerd van een betrouwbare en professionele partner. Wij zijn aangesloten bij instanties als KNGF, NCA en zijn wij geregistreerd chiropractor.

Uw aanhoudende hoofdpijn is niet uitzichtloos, Result Care bewijst het!

Een greep uit onze diensten: aspecifieke lage rugklachten chronische nekklachten fybromyalgie behandeling

Specifieke klachten?

Lees direct meer over onze aanpak voor:
Artrose, rugklachten, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid, sportblessures, schouderpijn en andere klachten.

Klaar om samen op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten? Uw screening is gratis en vrijblijvend. Bellen kan ook: 024 358 59 05